Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dancila: Am inteles ca cei mai inversunati adversari, care imi numara virgulele si greselile, nu au altceva de criticat. Am facut greseli de la presiune si oboseala

Adevărul Adevărul,
Dancila: Am inteles ca cei mai inversunati adversari, care imi numara virgulele si greselile, nu au altceva de criticat. Am facut greseli de la presiune si oboseala

Premierul Viorica Dancila a vorbit vineri, la Scoala de vara a PSD, despre greselile pe care le-a facut de-a lungul timpului, amintind ca cei care au criticat-o si care ii numara virgulele si greselile nu au avut altceva de criticat. Aceasta a explicat ca desi a facut cateva erori, ele au fost cauzate de oboseala si presiune, anuntand totodata ca nu a facut niciodata greseli cand a luat decizii pentru Romania si romani. continuă pe Adevărul

Sa vina Diaspora, ca noi ne pi**m pe ea! Imagini REVOLTATOARE cu Niculae Badalau, unul dintre cei mai importanti baroni din PSD (VIDEO)

Imagini revoltatoare cu unul dintre cei mai importanti baroni din PSD. Un video care il are in prim-plan pe senatorul PSD Niculae Badalau, primind o dedicatie la o petrecere de manele cu versurile sa vina.

Faze tari:Ce vrea sa fie Momo, noua nebunie de pe WhatsApp; Acesta este chipul unuia dintre cei mai importanti conducatori mayasi;Cum va fi omagiat un cine politist din Coreea de Sud, cazut la datorie

Un nou tip de neuron a fost descoperit, dar nu prea stim ce face. Creierul uman este una dintre cele mai complexe structuri care au evoluat pe planeta noastra, dar inca nu suntem capabili sa-l intelegem pe deplin. Lucrurile se complica si mai tare, deoarece cercetatorii au descoperit recent un nou tip de celula a creierului. Problema de matematica de clasa I pe care parintii din Iasi se zbat sa o rezolve. in ultimii ani, problemele pe care le au de rezolvat copiii la scoala nu mai sunt intelese de parinti. Acestia au dificultati serioase si cu exercitiile primite de elevii din clasele I sau a II-a si nu-si mai pot oferi ajutorul la temele pentru acasa.

Apelul disperat al unuia dintre cei mai mari fermieri romani: Opriti crima si sabotajul agriculturii romanesti

Dimitrie Musca, directorul general al Combinatului Agroindustrial Curtici si unul din cei mai mari agricultori din Romania, lanseaza cu apel catre autoritati in plina criza de pesta porcina in care cer.

Marile evadari din puscariile din Romania. Cum a reusit Berila, unul dintre cei mai odiosi criminali romani, sa scape de trei ori din spatele gratiilor

Berila, unul dintre cei mai odiosi asasini din istoria criminalitatii romanesti, era un specimen uman cu fizic herculean si o mutra fioroasa, care umpluse de groaza intreaga tara. Pe seama sa s-au pus nu.

Tanarul care a devenit unul dintre cei mai buni generali ai istoriei. Era un intelectual modest si genial, iar numele sau insemna Glorie lui Baal

Unul dintre cei mai importanti generali si tacticieni militari ai istoriei a fost un fenician din orasul-stat nord-african Cartagina. Se numea Hannibal si a reusit cu o armata de mercenari sa terorizeze cea mai mare putere a lumii antice, Roma, influentand destinul lumii mediteraneene. Datorita geniului sau militar, Hannibal a intrat in galeria celor mai importanti generali alaturi de Napoleon si Caesar.

Dancila: Cei care imi numara virgulele si greselie de exprimare nu pot altceva

Am conducerea alaturi de mine, sunt sustinuta de alianta PSD-ALDE, nu am motiv sa fac niciun pas inapoi, a declarat premierul Viorica Dancila, laScoala politica de vara a Organizatiei Femeilor.

Dancila: Cei care imi numara virgulele si greselile de exprimare nu pot altceva

Am conducerea alaturi de mine, sunt sustinuta de alianta PSD-ALDE, nu am motiv sa fac niciun pas inapoi, a declarat premierul Viorica Dancila, laScoala politica de vara a Organizatiei Femeilor.

Costica Anghel si Florina Vasutiu, cei mai buni romani la o cursa incredibila de 121 de kilometri

Doar trei romani au terminat TDS, cursa de peste 121 de kilometri si aproximativ 7. 500 de metri diferenta pozitiva de nivel din cadrul Ultra Trail du Mont Blanc, in mai putin de 24 de ore, doi baieti si o fata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )