Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: Juncker m-a asigurat ca Romania va intra in spatiul Schengen pana in anul 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dancila: Juncker m-a asigurat ca Romania va intra in spatiul Schengen pana in anul 2019

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, ca presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a asigurat-o ca pana la preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene, in anul 2019, Romania va intra in spatiul Schengen si nu va mai fi sub. continuă pe Wall-Street Ro

Juncker: Locul Romaniei clar este in spatiul Schengen. Nu mai e niciun motiv sa excludem Romania

Locul Romaniei este clar in spatiul Schengen, a declarat miercuri, la Bruxelles, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, intr-o conferinta de presa comuna cu prim-ministrul Viorica.

Locul Romaniei este, clar, in spatiul Schengen

Locul Romaniei este, clar, in spatiul Schengen, a declarat ieri, la Bruxelles, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, intr-o conferinta de presa comuna cu prim-ministrul Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Juncker m-a asigurat ca pana la 1 ianuarie 2019 Romania va fi in Schengen, iar MCV va fi ridicat. Asigurarea presupune discutii pe care dumnealui sa le aiba cu presedintii tarilor care se opun

Premierul Viorica Dancila spune ca in vizita sa la Bruxelles a fost asigurata de catre presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, ca pana la 1 ianuarie 2019, cand va prelua presedintia Consiliului Europene, Romania va fi membru al spatiului Schengen si nu se va mai afla sub MCV. Ea a declarat, la Antena 3, ca Romania indeplineste criteriile tehnice pentru a fi membru Schengen si ca este o decizie politica, existand tari care se impotrivesc, iar Juncker va avea discutii cu presedintii acestor state.

Radio France, dupa intalnirea Dancila-Juncker: UE nu ii pasa ce se intampla la marginea Europei

Viorica Dancila a mers la Bruxelles pe 20 si 21 februarie tocmai cand institutiilor europene le pasa de fapt mai putin de ceea ce se intampla pe la marginea Europei, scrie Rfi. ro. Radio France a mai.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )