Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dancila: ii lansez si de aici, de la Falticeni, provocarea lui Klaus Iohannis sa vina la o dezbatere unu-la-unu!

B1 B1,
Dancila: ii lansez si de aici, de la Falticeni, provocarea lui Klaus Iohannis sa vina la o dezbatere unu-la-unu!

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, vrea o dezbatere electorala unu-la-unu cu presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL. ii lansez si de aici, de la Falticeni, provocarea lui Klaus Iohannis . continuă pe B1

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: El este presedintele zero!

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, afirma ca seful statului, Klaus Iohannis, este un presedinte zero pentru romani si pentru Romania. Liderul PSD a declarat marti, in cadrul unei.

Dancila: Luam in calcul suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, duminica seara, ca social-democratii iau in calcul sus.

Dancila: Sunt convinsa ca contracandidatul meu este Klaus Iohannis si sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Viorica Dancila considera ca este singurul rival adevarat al lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni, caci toti ceilalti candidati la prezidentiale i s-au subordonat acestuia intr-un fel sau altul, prin.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Dancila: Contracandidatul meu este Klaus Iohannis si sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este contracandidatul sau in alegerile prezidentiale, acelasi lucru fiind valabil si invers, precizand ca nu vrea ca acest lucru sa fie interpretat ca o aroganta. Dancila sustine ca celelalte partide au raspuns ordinului dat de presedinte pentru demiterea Guvernului.

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este contracandidatul sau in alegerile prezidentiale, acelasi lucru fiind valabil si invers, precizand ca nu vrea ca acest lucru sa fie interpretat ca o aroganta.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis merge din greseala in greseala si toate acestea ne costa pe noi ca tara

Viorica Dancila a declarat, luni, la DC News, ca presedintele Klaus Iohannis merge din greseala in greseala si saboteza Romania pe plan extern incercand sa stopezenumirea unui comisar propus de.

Klaus Iohannis a purtat la Tokyo un frac realizat de designerul Alexandru Ciucu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, alaturi de sotia lui, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei, derulata in Palatul Imperial din Tokyo. Pentru acest eveniment special, Klaus Iohannis a ales sa poarte un frac realizat de designerul roman Alexandru Ciucu, cel la care apeleaza, de altfel, de cele mai multe ori, pentru tinutele vestimentare in regim Bespoke.

Imagini cu presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Japoniei

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au participat marti, la Tokyo, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei. Seful statului roman a fost imbracat in frac, iar sot.

Aparitie inedita a lui Klaus Iohannis in Japonia. Misterul decoratiei purtata de Presedinte in Japonia

Imagini incredibile cu familia Iohannis. Presedintele si sotia sa au participat la ceremnonia din intronare a imparatului Naruhito al Japoniei. Au fost 2. 000 de invitati, din 180 de tari. Klaus Iohannis a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )