Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dancila paseaza ambasada Israelului in curtea lui Iohannis

România Liberă România Liberă,
Dancila paseaza ambasada Israelului in curtea lui Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat, la DCNews, ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi asume. continuă pe România Liberă

Premierul Viorica Dancila a cerut demisia lui Narcis Neaga, directorul general interimar al CNAIR

Premierul Viorica Dancila a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR, Narcis Neaga, in urma unei analize a nou infiintatului Departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura.

Mutarea ambasadei din Israel. Dancila ii paseaza decizia lui Iohannis: Trebuie sa isi asume acest lucru. Sa spuna daca va muta sau nu ambasada

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-un interviu acordat DC News, faptul ca decizia privind mutarea ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie luata de Klaus Iohannis.

Dancila cere demiterea lui Narcis Neaga de la sefia Companiei de Drumuri

Premierul Viorica Dancila a cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din functia de director general interimar al Companiei Nationale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), din cauza intarzierilor nejustificate si a managementului slab in implementarea proiectelor de infrastructura de transport.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )