Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: PSD nu va participa la vot. Paul Stanescu a spus ca va respecta decizia luata la nivel de partid

Antena3 Antena3,
Dancila: PSD nu va participa la vot. Paul Stanescu a spus ca va respecta decizia luata la nivel de partid

Premierul demis Viorica Dancila a declarat luni ca Paul Stanescu a spus ca va respecta decizia luata in partid si a subliniat ca PSD nu va participa la votul de investitura a Guvernului Orban. S-a preluat. continuă pe Antena3

Viorica Dancila reactioneaza dupa declaratiile controversate ale lui Paul Stanescu

Premierul demis Viorica Dancila a declarat luni ca Paul Stanescu a spus ca va respecta decizia luata.

Paul Stanescu se pozitioneaza impotriva lui Dancila: Acest guvern trebuie investit

Liderul PSD Olt Paul Stanescu a declarat luni ca guvernul Orban trebuie investit, insa in cele din urma se va supune deciziei partidului. Afirmatia acestuia vine in contextul in care presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a subliniat de mai multe ori ca membrii formatiunii sale nu vor fi prezenti la vot.

Paul Stanescu o intoarce ca la Ploiesti, intre statiile Orban si Dancila

Fostul vicepremier, senatorul PSD Paul Stanescu, a oferit, ieri, dupa ce a iesit de la sediul centra.

Declaratie-surpriza a lui Paul Stanescu despre Cabinetul Orban: Pentru mine ca om politic si cetatean acest guvern trebuie investit

Liderul PSD Paul Stanescu face o declaratie surprinzatoare despre noul Guvern. in vreme ce Viorica Dancila critica deschis guvernul propus de Ludovic Orban, Stanescu sustine ca noul guvern trebuie investit.

Paul Stanescu sustine ca Guvernul PNL trebuie investit, pentru ca Romania are nevoie de stabilitate

Senatorul PSD Paul Stanescu, fost vicepremier, a declarat ca Guvernul PNL ar trebui investit, deoarece Romania are nevoie de stabilitate. Declaratia a fost facuta in contextul informatiilor ca.

Paul Stanescu chemat ca martor la DNA, intr-un dosar din 2011- 2012

Senatorul PSD Paul Stanescu a precizat ca a fost audiat la DNA ca martor, intr-un dosar care vizeaza un proiect cu fonduri europene care s-a derulat pe Olt, pe vremea cand era presedinte al CJ Olt. Stanescu spune ca nu este implicat in dosar in niciun fel, el nesemnand niciun fel de document, dar crede ca cercetarea a plecat de la un denunt.

Paul Stanescu a fost audiat la DNA: Nu are legatura cu niciun coleg de partid Am dat o declaratie ca martor, am baut cafeaua si am plecat

Fostul vicepremier si presedinte al Consiliului Judetean CJ) Olt Paul Stanescu a anuntat ca a fost audiat luni la DNA, intr-un dosar care vizeaza un proiect al CJ Olt din perioada 2011-2012, cand conducea institutia. El a spus ca are calitatea de martor, ca a dat o declaratie 10-15 minute, a baut cafeaua si a plecat.

Paul Stanescu, declaratie controversata: Noul guvern trebuie investit

Paul Stanescu sustine ca este necesar ca noul Guvern sa fie investit. Declaratia lui este diferita de a celorlalti lideri PSD, cei care fac toate jocurile pentru a nu trece guvernul Orban. Declaratiile lui Paul.

Paul Stanescu, citat in calitate de martor la DNA

Paul Stanescu a ajuns luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Fostul premier a parasit institutia dupa zece minute. Potrivit primelor informatii nu se stie de ce baronul PSD Olt a fost.

Paul Stanescu, la sediul DNA

Paul Stanescu a ajuns luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Fostul premier a parasit institutia dupa zece minute. Potrivit primelor informatii nu se stie de ce baronul PSD Olt a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )