Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dancila: Senatorul Nicolae Moga, de la Constanta, propus pentru MInisterul de Interne

România Liberă România Liberă,
Dancila: Senatorul Nicolae Moga, de la Constanta, propus pentru MInisterul de Interne

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD ca s-a va. continuă pe România Liberă

Cine este Nicolae Moga, propunerea PSD pentru functia de ministru de Interne

Senatorul Nicolae Moga este propunerea PSD pentru functia de ministru de Interne dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functie. in varsta de 61 de ani, Moga este de profesie inginer, absolvent al Colegiului.

Cine este Nicolae Moga, propunerea PSD pentru Ministerul Internelor. Legaturile stranse cu clanul Mazare-Constantinescu

Comitetul Executiv al PSD a decis luni, 15 iulie, ca locul lui Carmen Dan la Ministerul de Interne sa fie luat de senatorul PSD de Constanta, Nicolae Moga.

Cine este Nicolae Moga, propus ministru de Interne: senator, fost sef la televiziunea lui Mazare, in 2017, l-a amenintat pe seful OPC Constanta sa nu sfarseasca precum Cattani

Membru PSD din 2003, Nicolae Moga este senator la al treilea mandat. Moga este, din 1992, beneficiarul unui certificat de revolutionar, avand calitatea de luptator cu merite deosebite. in 2017 s-a facut remarcat dupa ce l-a amenintat pe seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta sa nu mai iasa in presa cu nenorociri ca sa nu sfarseasca precum comisarul Cattani, din filmul La piovra.

Surprize uriase pregatite de premierul Dancila. SURSE: Nicolae Moga la Interne si Ramona Manescu la Externe dupa remaniere

Apar informatii surprinzatoare privind ce se negociaza in Guvern pentru remanierea guvernamanta. Surse politice citate de Europa Libera sustin ca senatorul PSD Nicolae Moga ar urma sa preia portofoliul de la.

Ministrul George Ciamba va fi propus pentru postul de ambasador in Grecia - surse

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, va fi propus pentru postul de ambasador in Grecia, au declarat surse oficiale pentru HotNews. ro. De altfel, Ciamba a mai fost ambasador in Grecia timp de 7 ani.

Viorica Dancila a venit la Aeroportul Otopeni pentru a o intampina pe Simona Halep. Ce i-a adus Premierul - FOTO

Viorica Dancila a mers la aeroportul Otopeni pentru a o primi pe Simona Halep, la revenirea in tara, dupa turneul de la Wimbledon. Premierul i-a oferit un buchet de flori. Alaturi de Viorica Dancila au fost ?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )