Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viorica Dancila a venit la Aeroportul Otopeni pentru a o intampina pe Simona Halep. Ce i-a adus Premierul - FOTO

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila a venit la Aeroportul Otopeni pentru a o intampina pe Simona Halep. Ce i-a adus Premierul - FOTO

Viorica Dancila a mers la aeroportul Otopeni pentru a o primi pe Simona Halep, la revenirea in tara, dupa turneul de la Wimbledon. Premierul i-a oferit un buchet de flori. Alaturi de Viorica Dancila au fost ?. continuă pe Antena3

CU GANDUL LA REMANIEREA UNOR MINISTRI, Viorica Dancila nu exclude candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, pentru prima data, disponibilitatea sa de a candida la alegerile prezidentiale al caror prim tur va avea loc in 10 noiembrie. Dancila a spus: Daca partidul imi va cere sa candidez la prezidentiale, voi accepta ce spune partidul. Daca nu exista o alta optiune care sa ne duca in turul 2 si sa castigam, nu voi da inapoi. Nu vreau sa dau impresia ca sunt un om las.

Simona Halep se intoarce in tara. LIVE stream cu evenimentele de la Aeroportul Otopeni Henri Coanda

Simona Halep se intoarce in tara luni, 15 iulie, dupa ce a triumfat in finala de la Wimbledon. Ministerul Tineretului si Sportului a anuntat ca numarul 4 mondial soseste la ora 17:00 in Romania si va fi primita la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda. Va vom tine la curent cu toate detaliile legate de .

VIORICA DANCILA: Felicitari, Simona Halep, pentru meciul exceptional de la Wimbledon

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o, intr-un mesaj publicat pe facebook, pe Simona Halep pentru meciul exceptional din semifinala turneului de la Wimbledon si i-a urat succes pentru finala.

Viorica Dancila, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj postat sambata pe Facebook. Felicitari campioanei Romaniei! Fel.

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a decedat la bordul unui avion

Un avion care efectua o cursa aeriana pe ruta Viena Ankara a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni, dupa ce unul dintre pasagerii aflati la bord a decedat. Incidentul a avut loc joi seara 11 iulie), insa cazul a fost mediatizat abia a doua zi. Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni Aeronava Pegasus Airlines, .

Cat fight la CEx-ul PSD. Gabriela FIREA ii reproseaza premierului ca A iNCALCAT regulile! Viorica DANCILA a anuntat ca DEMISIONEAZA de la sefia PSD, daca nu se atinge obiectivul

Tensiune maxima, luni, in CEx-ul PSD. Gabriela Firea a lansat un tir de reporsuri la adresa liderului Viorica Dancila. Primarul general o considera vinovata pe Dancila pentru ca a vorbit public despre o.

VIORICA DANCILA: Romania, o voce puternica si un partener serios

Premierul Viorica Dancila apreciaza ca, prin detinerea presedintiei Consiliului UE, Romania a reconfirmat ca este o voce puternica si un partener serios, care lasa o baza solida pentru urmatorul capitol al constructiei europene.

VIORICA DANCILA: Personal, nu cred ca este oportuna sustinerea doamnei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a afirmat astazi ca, atat timp cat mai exista unele aspecte legate de persoana fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, nu este oportuna o sustinere a sa pentru functia de procuror sef european, dar a subliniat ca aceasta este opinia sa personala, iar o decizie va fi luata in forurile statutare ale PSD.

Cozmin Gusa a anuntat la Realitatea TV un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila. Ambele tabere sunt pregatite de prezidentiale

Cozmin Gusa a anuntat un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila inainte de alegerile prezidentiale. Analistul politic este de parere ca social-democratii vor decide in urmatoarea perioada daca vor lansa in cursa pentru alegeri un candidat care are un vot de incredere de sub 10% sau unul care are sanse mult mai mari sa .

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )