Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dancila sustine ca banii pentru alegerea in doua tururi pot fi folositi la majorarea pensiei minime

Hotnews Hotnews,
 Dancila sustine ca banii pentru alegerea in doua tururi pot fi folositi la majorarea pensiei minime

Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PNL prefera sa faca alegeri in doua tururi, in loc sa majoreze pensia minima. Fostul premier a precizat ca pentru a organiza un tur de scrutin se cheltuie 250 de milioane de lei, iar o majorare a pensiei minime cu 10% inseamna 280 de milioane de lei, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

USR vrea modificari ale proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi

USR a depus 10 amendamente la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Guvernul intentioneaza sa-si angajeze raspunderea, printre care eliminarea prevederii potrivit careia cetatenii care au viza de flotant de mai putin de 90 de zile nu pot vota in localitatea respectiva.

PMP va depune un amendament pentru alegerea presedintilor de consilii judetene in doua tururi, la fel ca primarii

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, la RFI, ca, in contextul in care Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi, formatiunea sa va depune un amendament pentru alegerea presedintilor de Consilii Judetene de catre populatie, tot in doua tururi.

Sesiunea extraordinara a Parlamentului incepe astazi Eliminarea pensiilor speciale si asumarea raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi, pe agenda

Parlamentul se reuneste in sesiune extraordinara, de luni si pana miercuri, pentru eliminarea pensiilor speciale si pentru asumarea raspunderii Guvernului pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi. PSD si UDMR au anuntat ca vor depune motiune de cenzura impotriva Cabinetului Orban.

Sesiune extraordinara a Parlamentului, in perioada 27 29 ianuarie, pentru eliminarea pensiilor speciale si alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Parlamentul se reuneste, in perioada 27 29 ianuarie, in sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale si asumarea raspunderii Guvernului. Marti, PSD vrea sa dezbata si sa voteze in Camera Deputatilor eliminarea pensiilor speciale, iar miercuri, Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. PSD a anuntat ca va depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR.

Eugen Tomac: Prioritatile PMP raman revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si extinderea retelei de gaze catre toate comunitatile locale din Romania

Prioritatile PMP raman organizarea alegerilor in doua tururi de scrutin si implementarea programului national de extindere a retelei de gaze catre toate comunitatile locale din intreaga tara, a afirmat.

Un tur sau doua tururi?

Un tur sau doua tururi la alegerile locale pentru alegerea primarilor? 522;ntrebarea divizeaza spectrul politic de mai multa vreme. Opinia publica pare a fi mai degraba in favoarea a doua tururi dar o dezbatere serioasa pe aceasta tema nu exista. Avantajele sistemului in doua tururi sau ale sistemului cu un singur tur) nu sunt prezentate pentru a vedea care este cea mai buna optiune.

Cine castiga alegerile, daca primarii vor fi alesi in doua tururi de scrutin

Liberalii doresc modificarea legislatiei pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar daca ne uitam la rezultatele obtinute de PSD si PNL la ultimele patru randuri de alegeri locale, ne lovim de un paradox.

Andreea Marin, mama pentru a doua oara. Primele IMAGINI

Andreea Marin ar putea deveni mama pentru a doua oara. Vedeta a aparut intr-o emisiune tv cu o burtica de gravida. Nu se stie daca a luat cateva kilograme in plus in vacanta din Bali, petrecuta alaturi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )