Libnet.ro
UNICEF

12:00

USR vrea modificari ale proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi

Antena3 Antena3,
USR vrea modificari ale proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi

USR a depus 10 amendamente la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Guvernul intentioneaza sa-si angajeze raspunderea, printre care eliminarea prevederii potrivit careia cetatenii care au viza de flotant de mai putin de 90 de zile nu pot vota in localitatea respectiva. continuă pe Antena3

USR vrea eliminarea conditiei de minim 90 de zile in cazul vizei de flotant pentru a vota

USR a depus 10 amendamente la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Guvernul intentioneaza sa-si angajeze raspunderea miercuri in Parlament. Printre propunerile facute de USR este si eliminarea prevederii potrivit careia cetatenii care au viza de flotant de mai putin de 90 de zile nu pot vota in localitatea respectiva.

Sesiunea extraordinara a Parlamentului incepe astazi Eliminarea pensiilor speciale si asumarea raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi, pe agenda

Parlamentul se reuneste in sesiune extraordinara, de luni si pana miercuri, pentru eliminarea pensiilor speciale si pentru asumarea raspunderii Guvernului pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi. PSD si UDMR au anuntat ca vor depune motiune de cenzura impotriva Cabinetului Orban.

Sesiune extraordinara a Parlamentului, in perioada 27 29 ianuarie, pentru eliminarea pensiilor speciale si alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Parlamentul se reuneste, in perioada 27 29 ianuarie, in sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale si asumarea raspunderii Guvernului. Marti, PSD vrea sa dezbata si sa voteze in Camera Deputatilor eliminarea pensiilor speciale, iar miercuri, Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. PSD a anuntat ca va depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR.

OUG privind alegerea presedintilor de CJ, pusa in dezbatere publica

OUG privind alegerea presedintilor de CJ in mod indirect, dintre consilierii judeteni si prin votul acestora a fost pusa in dezbatere publica, unul dintre argumentele Guvernului fiind ca reglementarea in vigoare, privind alegerea in mod direct, reprezinta manifestarea partizana a intereselor particulare a presedintilor de CJ aflati in functie.

Iohannis, despre OUG privind alegerea sefilor de CJ: Guvernul procedeaza corect. PSD a fost cel care a schimbat regula

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ordonanta de urgenta a Guvernului privind alegerea sefilor de CJ prin votul consilierilor judeteni e binevenita, fiind necesara modificarea legislatiei.

Adevarul: USR vrea o pondere de 3 la 1 pe listele comune cu PLUS pentru locale - surse

USR va solicita o pondere a candidatilor de 3 la 1 pe listele comune cu PLUS pentru alegerile locale din iunie. Anuntul a fost facut de Dan Barna la un teambuilding al partidului organizat la Sibiu in acest weekend, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Surse. USR vrea o pondere de 3 la 1 pe listele comune cu PLUS pentru locale

USR va solicita o pondere a candidatilor de 3 la 1 pe listele comune cu PLUS pentru alegerile locale din iunie. Anuntul a fost facut de Dan Barna la un teambuilding al partidului organizat la Sibiu in acest weekend, sustin surse politice pentru Adevarul. Negocierile vor incepe saptamna viitoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )