Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dancila: Vom oferi un sprijin lunar de 500 de lei pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Adevărul Adevărul,
Dancila: Vom oferi un sprijin lunar de 500 de lei pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Guvernul va oferi un sprijin lunar de 500 de lei, timp de sase luni, persoanelor care si-au pierdut locurile de munca din cauza virusului pestei porcine, a anuntat premierul Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Guvernul va oferi sprijin pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Guvernul va oferi sprijin lunar de 500 de lei timp de sase luni persoanelor care raman fara locurile de munca pe care le ocupau in ferme si societati comerciale care desfasurau activitati in sectorul cresterii porcilor si care au fost afectate de virusul pestei porcine, a anuntat joi premierul Viorica Dancila.

Primaria Sectorului 1, inca 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Sectorului 1 aloca inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unei hotarari astazi de Consiliul Local al Sectorului 1. in timpul votului pe proiect, consilierii USR au parasit sala de sedinte. Primaria Capitalei a alocat deja, printr-o rectificare bugetara din luna iulie, 10 milioane de lei pe langa suma de 15 milioane de lei alocata initial, iar Guvernul a dat si el prin rectificarea bugetara de la inceputul lunii august 115,5 milioane de lei.

Primaria Sectorului 1 a alocat nca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mntuirii Neamului

Membrii Consiliului Local al Primariei Sectorului 1 au decis in sedinta de miercuri alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului, au precizat pentru Mediafax reprezentantii institutiei.

O primarie de sector din Capitala a alocat inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Membrii Consiliului Local al Primariei Sectorului 1 au decis, in sedinta de miercuri, alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Proiectul de hotarare a fost votat.

Polonia: Un ajutor de 500 zloti pentru un pensionar promite PiS naintea alegerilor

Presedintele partidului polonez Lege si Justitie PiS), Jaroslaw Kaczynski, a anuntat in coloanele ziarului Super Express ca se vor gasi mijloace financiare pentru a imbunatati soarta pensionarilor. in opinia sa, guvernul si conducerea partidului lucreaza deja la programul de ajutor suplimentar pentru pensionari. Nu a dezvaluit insa amanuntele, potrivit Rador, care citeaza Rzeczpospolita.

Start-Up Nation 2018: Se anunta modificarea programului de ajutoare nerambursabile de cte 200.000 lei pentru firme

Guvernul va da o noua ordonanta de urgenta pentru editia 2018 a programului Start-Up nation, prin care firmele noi vor putea obtine ajutoare nerambursabile de maximum 200. 000 de lei fiecare de la stat, a anuntat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, citat de Mediafax.

Fonduri nerambursabile 2018: Pna la 25.000 de lei pentru firme private care vor sa se promoveze n strainatate. Cnd se fac nscrierile online n programul Internationalizare

Statul a anuntat oficial cand incepe sesiunea de inscriere a firmelor private mici si mijlocii din Romania in programul Internationalizare 2018, prin care acestea pot obtine ajutoare nerambursabile de pana la 25. 000 de lei fiecare, pentru merge in strainatate, la targuri si expozitii sau pentru alte forme de promovare pe pietele externe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )