Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dancila vrea cel putin doua dezbateri cu Iohannis inaintea turului II. Scrisoarea staff-ului de campanie al PSD, transmisa liberalilor

Hotnews Hotnews,
 Dancila vrea cel putin doua dezbateri cu Iohannis inaintea turului II. Scrisoarea staff-ului de campanie al PSD, transmisa liberalilor

PSD solicita PNL organizarea, de comun acord, a cel putin doua dezbateri intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, inaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie. continuă pe Hotnews

Dancila i-a aruncat manusa lui Iohannis. Sefa PSD e pusa pe fapte mari

PSD solicita PNL organizarea, de comun acord, a cel putin doua dezbateri intre Viorica Dancila si Kl.

FOTO Incendii de proportii in Australia. Cel putin doua persoane au murit si 150 de case au fost distruse

Doua persoane au murit si 150 de case au fost distruse in urma incendiilor de vegetatie produse in New South Wales, in Australia, informeaza AFP.

DOCUMENT Oficial. PSD il cheama pe Iohannis la doua dezbateri cu Dancila. Cine semneaza documentul si cui ii este adresat

Coordonatoarea campaniei Vioricai Dancila, Lia Olguta Vasilescu, i-a trimis o scrisoare lui Dan Motreanu, seful campaniei lui Klaus Iohannis, in care ii cere acestuia sa cada de acord cu presedintele in exercitiu pe tema organizarii a doua dezbateri intre candidatii ramasi in cursa.

STEFAN ILIE (PNL TULCEA): Cred ca in turul al doilea presedintele Romaniei va obtine cel putin 60% din voturi

Presedintele organizatiei judetene a PNL Tulcea, Stefan Ilie, spera ca, in turul al doilea de scrutin, Klaus Iohannis sa obtina cel putin 60% din voturile valabil exprimate in judet, daca reprezentantii USR se vor alatura liberalilor.

Cel putin 22 de raniti in Bagdad, politia folosind gazele lacrimogene impotriva protestatarilor

Fortele de securitate au folosit duminica gaze lacrimogene impotriva protestatarilor antiguvernamentali din Bagdad, ranind cel putin 22 de persoane, au declarat surse medicale, la o zi dupa ce au impins manifestatiile spre o piata principala din capitala irakiana, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Paleologu spune ca nu va vota in turul doi al prezidentialelor in lipsa unei dezbateri Iohannis - Dancila

Theodor Paleologu, care s-a clasat pe locul 5 in primul tur al alegerilor prezidentiale, afirma ca nu se va duce sa voteze in turul doi in lipsa unei dezbateri intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

Dancila vrea sa-i convinga pe votantii candidatiilor care n-au intrat in turul doi sa i se alature

Viorica Dancila a declarat, intrebata daca va cere sustinerea vreunuia dintre ceilalti candidati in .

Viorica Dancila, acuzatie dura la adresa lui Iohannis: Ati jurat pe Biblie. V-ati incalcat juramantul!

Viorica Dancila il critica dur pe Klaus Iohannis. Candidatul PSD la prezidentiale sustine ca Presedintele si-a incalcat juramantul si ca nu a fost langa popor. Toate obiectivele importante in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )