Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, acuzatie dura la adresa lui Iohannis: Ati jurat pe Biblie. V-ati incalcat juramantul!

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, acuzatie dura la adresa lui Iohannis: Ati jurat pe Biblie. V-ati incalcat juramantul!

Viorica Dancila il critica dur pe Klaus Iohannis. Candidatul PSD la prezidentiale sustine ca Presedintele si-a incalcat juramantul si ca nu a fost langa popor. Toate obiectivele importante in. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, noi critici la adresa lui Klaus Iohannis: Este o forma de presiune

Sefa PSD Viorica Dancila l-a criticat, marti, pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a participat la ceremoniile de preluarea a mandatelor noilor ministri de la Justitie si Interne. Prezidentiabila.

Viorica Dancila, atac dur la adresa liderului USR: Domnule Barna, inca aveti pe mana amprentele banilor europeni

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa lui Dan Barna, facand trimitere la ancheta realizata de jurnalistii de la RISE Project, privind proiectele cu fonduri.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Mihai Tudose: Cat timp sunt eu in PSD, el nu va reveni

Liderul PSD, Viorica Dancila, a precizat ferm caMihai Tudose, fost premier din partea PSD, transferat la PRO Romania, nu poate reveni in PSD, subliniind ca nu poate primi in partid oameni care au votat.

Viorica Dancila, la Sinteza zilei. Ce intrebare i-ar adresa lui Iohannis intr-o confruntare directa

Candidatul PSD la presedintie, Viorica Dancila,a dezvaluit, joi, la Sinteza zilei, ce intrebari le-ar adresa intr-o confruntare directa celorlalti candidati importanti la presedintia Romaniei. Ramona.

VIORICA DANCILA: Vedem cum se confirma, toate avertismentele PSD - taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, inca din primele trei zile la Palatul Victoria, Guvernul Orban, echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, a inceput cu taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe, confirmand ceea ce PSD a anuntat de mult. Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna opozitie pe care au vazut-o vreodata acesti amatori, a transmis Dancila.

Viorica Dancila, cu doua zile inainte de ALEGERI: Ma intreb unde e locul dumneavoastra, al cetatenilor?

Viorica Dancila lanseaza, vineri, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a liderului USR, Dan Barna. Cu doua zile inainte de alegeri, prezidentiabilul PSD declara ca ii pasa de romani si.

Viorica Dancila face inventarul taierilor anuntate de Guvernul Orban: Se confirma toate avertismentele PSD!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat, joi seara, o serie de atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. inca din primele trei zile ale acestei guvernari vedem cum se.

Viorica Dancila, raspuns transant pentru presedinte: Am vazut un cuplu Iohannis-Orban, asemanator celui Basescu-Boc

Liderul PSD, Viorica Dancila, a avut o prima reactie dupa sedinta Guvernului Orban, criticand participarea presedintelui Klaus Iohannis la intalnirea Executivului. Fostul premier al Romaniei spune ca a.

Viorica Dancila, anunt incendiar: Iohannis sa-si ia fusta daca nu vine la dezbatere cu mine

Viorica Dancila a venit cu o noua invitatie pentru candidatul PNL la prezidentiale, Klaus Iohannis, pentru o dezbatere unu la unu inainte de primul tur al alegerilor. Candidatul PSD la prezidentiale a sustinut.

Viorica Dancila, dezvaluiri despre dosarul caselor lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a exercitat o forma de presiune care-l plaseaza intr-o situatie de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )