Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dancila il vrea pe Dan Nica: de la acuzat in dosarul Microsoft, la propunere pentru comisar european

Playtech Playtech,
Dancila il vrea pe Dan Nica: de la acuzat in dosarul Microsoft, la propunere pentru comisar european

Nu au trecut 24 de ore din momentul in care candidatura Rovanei Plumb a fost respinsa la Bruxelles pana cand Dancila a venit cu alte propuneri indoielnice. Viorica Dancila a prezentat marti doua propuneri pentru functia de comisar european din partea Romaniei, dupa respingerea Rovanei Plumb. Pentru ca nu prea are incredere in alegerile facute . continuă pe Playtech

Dan Nica va fi noua propunere a PSD pentru functia de comisar european

Europarlamentarul Dan Nica va fi noua propunere a PSD pentru functia de comisar european, au declara.

Cine e Dan Nica, noul comisar al lui Dancila: acuzat in dosarul Microsoft, dat afara din guvern de Boc, a mintit in Parlamentul European ca 98% dintre cei acuzati de coruptie in Romania au fost achitati

Noul comisar propus de Viorica Dancila, Dan Nica, este si el un personaj controversat politic. Fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Nastase, intre 2000 si 2004, Nica a fost acuzat de abuz in serviciu in dosarul Microsoft, fapta care s-a prescris, iar cazul clasat in mare parte.

Ioan Mircea Pascu, ignorat de colegi, se viseaza comisar european: Si-a anuntat candidatura chiar cand PSD-istii il votau pe Dan Nica pentru aceasta functie

Comitetul Executiv National al PSD a votat ca Dan Nica sa fie noua propunere a Romaniei pentru functia de comisar european. Chiar cand votul avea loc, Ioan Mircea Pascu isi anunta, pe Facebook, candidatura.

Dan Nica si Gabriela Ciot, propunerile PSD pentru functia de comisar european

ACTUALIZARE - Dan Nica spune ca nu are nicio problema penala Europarlamentarul PSD Dan Nica, votat de conducerea partidului pentru functia de comisar european, a declarat marti ca nu are probleme penale si ca este dispus sa dea toate raspunsurile la Bruxelles atunci cand va fi intrebat despre dosarul Microsoft. --------- Premierul Viorica Dancila a declarat marti, dupa sedinta CEx, ca a avut o discutie cu presedintele CE despre propunerile de comisar pe care urmeaza sa le faca Romania, iar Dan Nica ramane propunere, fiind o persoana respectata. De asemenea, a anuntat ca va fi propusa si o femeie, Gabriela Ciot, secretar de stat in MAE.

PSD, O NOUA PROPUNERE CONTROVERSATA Dan Nica, nominalizat pentru sefia Transporturilor europene

Dan Nica a fost propus comisar european pe transporturi de premierul Viorica Dancila in sedinta Comitetului Executiv National si a fost acceptat de liderii social democrati. Initial, premierul Viorica Dancila a anuntat ca nu va fi luata o decizie cu privire la propunerea unui comisar european in sedinta CEX a PSD. Surse social democrate au declarat ca Lia Olguta Vasilescu l-a propus pe Victor Negrescu insa fara succes. Nica a obtinut unanimitate la vot in sedinta CEX.

Cine este Dan Nica, propus pentru functia de comisar european: vechi lider PSD, cercetat in dosarul Microsoft, afirmatii controversate la Bruxelles

Europarlamentarul PSD Dan Nica va fi propus de Guvern pentru functia de comisar european. Nica, fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Nastase, a fost cercetat in dosarul Microsoft, insa, intre timp, faptele s-au prescris. Nici la Bruxelles nu se bucura de o imagine prea buna dupa ce a fost prins ca a mintit in plenul Parlamentului European in legatura cu procentul celor achitati dupa ce au fost trimisi in judecata pentru coruptie.

Ludovic Orban, atac la noua propunere pentru postul de comisar european: Dan Nica, iar o bataie de joc

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca Dan Nica, noua propunere prezentata de premierul Viorica Dancila pentru postul de comisar european, este iar o bataie de joc, nu are nici cea mai mica.

Dancila, intrebata despre acuzatiile de coruptie aduse lui Dan Nica: E o persoana respectata si sustinuta - Care este a doua varianta a PSD pentru propunerea de comisar european (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Dan Nica este noua propunere de comisar european. intrebata despre acuzatiile de coruptie ce au planat asupra acestuia, premierul a adus in discutie casele lui Klaus.

Dan Nica spune ca nu are nicio problema penala

Europarlamentarul PSD Dan Nica, votat de conducerea partidului pentru functia de comisar european, a declarat marti ca nu are probleme penale si ca este dispus sa dea toate raspunsurile la Bruxelles atunci cand va fi intrebat despre dosarul Microsoft, scrie Agerpres.

Ziua in care scaunul Romaniei la Bruxelles e gol. Totul despre audierile comisarilor europeni, ce sanse ar avea Dan Nica si ce alt candidat ar putea fi respins dupa primele audieri

Audierile comisiilor de specialitate ale Parlamentului European in cazul candidatilor propusi de statele membre UE sa fie viitorii comisari europeni sunt in toi, iar miercuri era randul Romaniei sa fie prezenta pe afis la Bruxelles cu propunerea sa pentru portofoliul Transporturilor. Rovana Plumb insa a fost respinsa, astfel incat procedura in cazul Romaniei e momentan in aer. Ce sanse ar putea sa aiba Dan Nica, noua propunere pe care PSD vrea s-o inainteze pentru functia de comisar european? Ce alt candidat est european - dupa Romania si Ungaria - risca sa fie respins de Parlament dupa audierea sa? Ce alti propusi-comisari europeni au probleme cu legea sau au starnit controverse? Cititi in articol mai multe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )