Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ludovic Orban, atac la noua propunere pentru postul de comisar european: Dan Nica, iar o bataie de joc

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, atac la noua propunere pentru postul de comisar european: Dan Nica, iar o bataie de joc

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca Dan Nica, noua propunere prezentata de premierul Viorica Dancila pentru postul de comisar european, este iar o bataie de joc, nu are nici cea mai mica. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre o noua propunere de comisar european: Viorica Dancila nu-si mai poate permite sa ne mai faca inca o data de ras (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se consulte cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a face o noua propunere pentru postul de comisar european din partea.

Viorica Dancila confirma ca Mihai Fifor ar putea fi noua propunere de comisar european: Nu este o obligatie ca Romania sa propuna o femeie

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va decide, marti, in Comitetul Executiv National, care va fi noua propunere pentru postul de comisar european. Liderul PSD sustine ca nu exista o obligatie ca Romania sa propuna o femeie si ca Mihai Fifor ar fi un candidat potrivit. Adevarul a scris ieri ca Mihai Fifor, secretarul general al PSD, va fi propus pentru functia de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Plumb.

Dan Nica, votat pentru postul de comisar european pentru Transporturi - surse

Dan Nica ar putea fi noua propunere pentru functia de comisar european pentru Transporturi, potrivit unor surse PSD. Stire in curs de actualizare .

Ludovic Orban: Premierul sa nu mai nominalizeze un alt candidat de comisar european fara consultarea presedintelui

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca i-a cerut premierului Viorica Dancila sa nu mai nominalizeze un alt candidat de comisar european fara consultarea presedintelui. Acelasi lucru i-am cerut.

Dancila: Fifor e un candidat potrivit pentru postul de comisar; mi-as dori sa fie o femeie

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e un candidat potrivit pentru postul de comisar; mi-as dori sa fie o femeie

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, dar ar putea fi nominalizata si o femeie pentru aceasta functie, la Comitetul Executiv National al PSD de marti, a declarat, la Ploiesti, premierul.

Viorica Dancila: Fifior e un candidat potrivit pentru postul de comisar european

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, dar ar putea fi nominalizata si o femeie pentru aceasta functie, la Comitetul Executiv National al PSD de.

Claudia Tapardel, propunerea PSD pentru postul de comisar european pe Transporturi

Fostul europarlamentar PSD Claudia Tapardel va fi propunerea partidului pentru postul de comisar european pentru Transporturi, potrivit unor surse din interiorul PSD. Propunerea Claudia Tapadel vine dupa ce Rovana.

Didier Reynders, propunerea Belgiei pentru postul de comisar european, vizat de noi acuzatii de coruptie

Ministrul belgian de externe Didier Reynders a fost vizat marti de noi acuzatii de coruptie, la cateva zile dupa ce un procuror a renuntat la o ancheta privind acuzatii de spalare de bani care i se aduceau de catre acelasi barbat, scrie Agerpres.

Ursula von der Leyen ii cere premierului Dancila inlocuirea rapida a Rovanei Plumb, pentru postul de comisar european

Presedinta desemnata a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a cerut luni inlocuirea rapida a candidatilor Romaniei si Ungariei, dupa ce nominalizatii celor doua tari pentru postul de comisar european au.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )