Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dancila: Vreau ca toate partidele politice sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor

România Liberă România Liberă,
Dancila: Vreau ca toate partidele politice sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca isi doreste ca toate partidele politice sa isi asum. continuă pe România Liberă

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul.

Valeriu Steriu, despre pactul propus de Viorica Dancila: Asteptam si ne dorim ca partidele politice sa fie alaturi de fiecare roman si sa semneze acest pact

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a prezentat, vineri seara, textul pactului pe care Viorica Dancila il propune partidelor parlamentare, precizand ca asteapta de la formatiunile politice sa fie alaturi de fiecare roman si sa semneze acest document. Social-democratii propun ca pensiile si salariile sa nu fie taiate si sa fie urmat calendarul cresterii acestora, dar si sa nu fie modificate diferite prevederi din Codul Fiscal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )