Libnet.ro
UNICEF

17:30

Danemarca include Romania pe lista tarilor inchise

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Danemarca include Romania pe lista tarilor inchise

Ministerul roman de Externe informeaza ca, in cursul zilei de azi, autoritatile din Danemarca au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul regatului, masuri ce vor intra in vigoare de la 1 august, ora 00. 00, Romania fiind inclusa pe lista tarilor inchise. continuă pe Ziarul Bursa

Danemarca include Romania pe lista tarilor inchise. Intrarea romanilor in aceasta tara, doar cu motiv intemeiat

Ministerul roman de Externe informeaza ca, in cursul zilei de joi, autoritatile din Danemarca au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul regatului, masuri ce vor intra in vigoare de la 1 august, ora 00. 00, Romania fiind inclusa pe lista tarilor inchise, alaturi de alte state cum ar fi Bulgaria, Luxemburg, Portugalia.

CORONAVIRUS |Cetatenii romani nu mai pot calatori in Danemarca: Romania, inclusa de autoritatile de la Copenhaga pe lista tarilor inchise

Cetatenii romani nu vor mai avea accest in Danemarca, din 1 august, decat pentru motive intemeiate si nu ca turisti. Autoritatile de la Copenhaga au inclus Romania pe lista statelor inchise, in.

Coronavirus in lume: Covid-19 provoaca un deces pe minut in SUA Australia raporteaza cel mai grav bilant de pana acum

Numarul cazurilor de coronavirus confirmate in lume a ajuns la 17,2 milioane si au fost raportate 670. 000 de decese si 10,7 milioane de pacienti vindecati, potrivit datelor centralizate pe platforma Worldometers. info. --------------20:50 Spania: 1. 229 noi cazuri in Spania, un record in mai mult de trei luni si multi bolnavi sunt tineri Total decese: 28. 44320:40 Italia: Bilantul epidemic a ajuns la 35. 132 de morti in total, 247. 158 de cazuri de coronavirus20:30 Florida a inregistrat joi un numar record de decese in ultimele 24 de ore pentru a treia zi la rand: 253 de decese, totalul se ridica la 6. AFP) 20:19 Danemarca include Romania pe lista tarilor inchise. Intrarea romanilor in aceasta tara, doar cu motiv intemeiat 20:14 Olanda: Amsterdam si Rotterdam impun purtarea mastilor sanitare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )