Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dani Mocanu are din nou probleme. Ce se intampla in dosarul de proxenetism in care este implicat: un om a murit

Playtech Playtech,
Dani Mocanu are din nou probleme. Ce se intampla in dosarul de proxenetism in care este implicat: un om a murit

Dani Mocanu, unul din manelistii momentului, nu mai scapa de problemele cu legea. Bine, la cate arepe raboj, nu ar trebui sa mire pe cineva. Dani Mocanu, conform ultimelor informatii, este implicat intr-un dosar penal de proxenetism. Dani Mocanu are din nou probleme Conform surselor WoWbiz. ro, dosarul penal de proxenetism in care este implicat si . continuă pe Playtech

Bianca Rus are iubit nou. Cat de indecent a pozat concurenta Bravo, ai stil! cu el, la piscina

Bianca Rus a uitat de esecul primei casnicii si se imbata din nou cu fiorii dragostei. Aceasta a fost suprinsa la bratul unui tinerel, la piscina. Cum arata tanarul? Concurenta de la Bravo, ai Stil a decis ca de data asta sa-l tina departe de ochii lumii pe barbat. Bianca Rus iubeste din nou! Concurenta .

Raed Arafat: Nu se suna la 112 pentru ca nu a raspuns DSP-ul. Din nou, fac apel la oameni - 112 sa fie pastrat numai pentru urgente! (VIDEO)

Raed Arafat le-a cerut din nou romanilor sa sune la 112 doar daca au o urgenta. Seful DSU a venit cu precizarea in conditiile in care serviciul de urgenta e deja suprasolicitat si e si mai mult pus la.

Trump cere din nou Curtii Supreme sa blocheze accesul unui procuror din New York la declaratiile sale fiscale

Presedintele american Donald Trump a cerut din nou, marti, Curtii Supreme a Statelor Unite sa blocheze o decizie a unei curti inferioare care ii permite unui procuror din New York City sa puna in aplicare o citatie pentru a obtine declaratiile sale fiscale si alte documente financiare, intr-o investigatie penala referitoare la persoana sa si afacerile sale, transmite Reuters.

George Burcea, atacat violent din nou: Doar fostul sot al Andreei Balan

Actorul George Burcea se afla printre cele 16 vedete care au acceptat sa participe in noul sezon al emisiunii Ferma. inca de la inceput, fostul sot al Andreei Balan a vrut sa demonstreze ca poate ajunge ajunge in finala. insa, in concurs a intrat si Andreea Antonescu, sora de suflet a Andreei Balan. George Burcea, .

Lionel Messi: Inegalitatea este una din marile probleme ale societatii noastre

Capitanul selectionatei de fotbal a Argentinei, starul Lionel Messi, a opinat ca inegalitatea sociala este una dintre cele mai mari probleme ale societatii si este esential ca persoanele defavorizate sa aiba acces la apa, electricitate si alimente in timpul pandemiei de coronavirus, noteaza EFE.

Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Unul din cele mai frumoase castele de la noi a fost in sfarsit readus la viata. Un conte a decis sa dea fata satului in care se afla si a schimbat una din atractiile locului. Care e povestea din spatele locatiei uitate de lume? Un castel din Romania, readus la viata de un conte. Unde .

Parlamentul European anuleaza din nou sesiunea plenara de la Strasbourg

Urmatoarea sesiune a Parlamentului European, prevazuta intre 19 si 22 octombrie, nu va avea loc la Strasbourg din cauza pandemiei de coronavirus, ci va fi organizata in sistem de videoconferinta, a anuntat vineri presedintele institutiei, David Sassoli, potrivit AFP.

Coronavirus: Franta intra din nou in stare de urgenta sanitara incepand de sambata Carantina nocturna ar putea dura sase saptamani - UPDATE

Starea de Urgenta sanitara va fi reinstituita din 17 octombrie in Franta, potrivit unui decret prezentat in aceasta dimineata Consiliului de ministri, relateaza Le Figaro si AFP. Franta va impune carantina nocturna intre orele 21. 00 si 06. 00, in mai multe metropole mari, inclusiv Paris, pentru a opri al doilea val de coronavirus care loveste tara, a anuntat miercuri presedintele Emmanuel Macron, relateaza AFP. Cine incalca restrictiile va fi amendat cu 135 de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )