Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Franta intra din nou in stare de urgenta sanitara incepand de sambata Carantina nocturna ar putea dura sase saptamani - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Franta intra din nou in stare de urgenta sanitara incepand de sambata Carantina nocturna ar putea dura sase saptamani - UPDATE

Starea de Urgenta sanitara va fi reinstituita din 17 octombrie in Franta, potrivit unui decret prezentat in aceasta dimineata Consiliului de ministri, relateaza Le Figaro si AFP. Franta va impune carantina nocturna intre orele 21. 00 si 06. 00, in mai multe metropole mari, inclusiv Paris, pentru a opri al doilea val de coronavirus care loveste tara, a anuntat miercuri presedintele Emmanuel Macron, relateaza AFP. Cine incalca restrictiile va fi amendat cu 135 de euro. continuă pe Hotnews

Franta va intra din nou in stare de urgenta. Noi restrictii pentru cetateni!

Stare de urgenta sanitara va fi instituita incepand de sambata in Franta.

Coronavirus: Franta va impune starea de urgenta pentru a lupta cu al doilea val al pandemiei

Presedintele francez, Emmanuel Macron, a anuntat ca oamenii trebuie sa ramana in interior intre orele 21:00 - 06:00 in Paris si alte opt regiuni pentru a controla raspandirea rapida a noului coronavirus de.

Coronavirus in lume: Franta va impune carantina nocturna, ca urmare a decretarii starii de urgenta sanitara Rusia a aprobat al doilea vaccin anti-Covid

Bilantul global al pandemiei de coronavirus a ajuns miercuri la 38. 519 de cazuri, din care 1. 811 sunt decese, iar 28. 704 sunt pacienti vindecati. in contextul celui de-al doilea val, tot mai multe state europene revin la masuri restrictive specifice carantinei, cu inchiderea barurilor si a restaurantelor. 05: Franta: Numarul noilor cazuri depaseste din nou pragul de 20. 000 in 24 de ore20. 30: Franta intra din nou in stare de urgenta sanitara incepand de sambata20. 05: La Moscova, studentii ii vor inlocui pe invatatorii in varsta.

Trump cere din nou Curtii Supreme sa blocheze accesul unui procuror din New York la declaratiile sale fiscale

Presedintele american Donald Trump a cerut din nou, marti, Curtii Supreme a Statelor Unite sa blocheze o decizie a unei curti inferioare care ii permite unui procuror din New York City sa puna in aplicare o citatie pentru a obtine declaratiile sale fiscale si alte documente financiare, intr-o investigatie penala referitoare la persoana sa si afacerile sale, transmite Reuters.

George Burcea, atacat violent din nou: Doar fostul sot al Andreei Balan

Actorul George Burcea se afla printre cele 16 vedete care au acceptat sa participe in noul sezon al emisiunii Ferma. inca de la inceput, fostul sot al Andreei Balan a vrut sa demonstreze ca poate ajunge ajunge in finala. insa, in concurs a intrat si Andreea Antonescu, sora de suflet a Andreei Balan. George Burcea, .

Marcel Ciolacu, din nou suspect de COVID-19 Si-a facut testul si s-a izolat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este din nou suspect de COVID-19 si s-a izolat, in asteptarea rezultatului testului, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Tot in izolare, in asteptarea rezultatului testului COVID, este si Paul Stanescu.

Spectacolul Gaitele din nou in aer liber, pe 18 octombrie la Gradina de Vara Herastrau

Gaitele, spectacolul revelatie al anului, se joaca din nou in aer liber, pe 18 octombrie la Gradin.

Pandemia de COVID-19. Franta va intra in stare de urgenta incepand de sambata

Guvernul francez a anuntat miercuri prin decret stare de urgenta sanitara ce va fi instituita incepand de sambata, scrie Le Figaro.

Camera Deputatilor dezbate proiectul care prevede acordarea unui stimulent financiar profesorilor in timpul starii de urgenta sau de alerta. Cand va avea loc votul final (VIDEO)

Salariile profesorilor intra din nou in atentia parlamentarilor. Proiectul PSD prin care profesorii ar urma sa primeasca 2. 000 de lei ca spor COVID-19 intra, marti, in dezbatere in Camera Deputatilor, care.

Coronavirus Franta: Peste 16.000 noi cazuri de Covid si 46 de decese in 24 de ore

Numarul noilor cazuri de coronavirus in Franta a fost de 16. 101 in ultimele 24 de ore, in scadere fata de ziua precedenta cand s-a inregistrat un bilant zilnic record de aproape 27. 000 de noi infectari, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )