Libnet.ro
UNICEF

07:45

Daniel Baluta: Cel mai mare spital de stomatologie din Romania va fi construit in sectorul 4 din Bucuresti

B1 B1,
Daniel Baluta: Cel mai mare spital de stomatologie din Romania va fi construit in sectorul 4 din Bucuresti

PrimarulDaniel Baluta a promis vineri intr-o conferinta de presa ca cel mai mare spital de stomatologie din Romania, care va avea 65 de cabinete si sali de operatie, va fi construit in sectorul 4 al Ca. continuă pe B1

Daniel Baluta: Cel mai mare spital de stomatologie din Romania va fi construit in sectorul 4 din Bucuresti

Cel mai mare spital de stomatologie din Romania, care va avea 65 de cabinete si sali de operatie, va fi construit in sectorul 4 al Capitalei, a promis vineri, intr-o conferinta de presa, primarul sectorului 4, Daniel Baluta. El sustine ca lucrarile ar urma sa inceapa cel tarziu pe data de 15 octombrie, termenul de finalizare fiind de 3 ani.

A nascut cel mai mare copil: cate kilograme a avut si de ce a convins-o sa nu mai faca inca unul

Copiii la nastere au doar cateva kilograme. Unii dintre cei mai mari care s-au nascut vreodata au atins pragul de patru kilograme, in circumstante extraordinare. Se pare insa ca se poate si mai mult. Daca ti-ai dorit toata viata un copil, sarcina poate fi un lucru foarte placut, o experienta memorabila. Asta nu inseamna totusi .

Creatorii de pe YouTube au format propria uniune, sustinuti de cel mai mare sindicat din Europa, acuzand compania de tratament inechitabil

Zeci de mii de youtuberi au format o miscare prin care solicita mai multa transparenta din parte companiei, iar cel mai mare sindicat din Europa ii sustine, scrie CNBC.

Uber a deschis la Bucuresti cel mai mare centru regional de asistenta

Compania Uber a inaugurat marti la Bucuresti cel mai mare centru din Europa Centrala si de Est care .

Un artist celebru din America isi face ziua de nastere pe scena la cel mai mare festival rock din mediul rural din Romania

In perioada 9-11 august, in comuna argeseana Corbi se desfasoara a II-a editie a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din Romania. Peste 8. 000 de fani din tara si din strainatate sunt asteptati in cele trei zile ale evenimentului. Printre cei care vor concerta se numara David Reece, fostul solist al trupei Accept, Cristi Minculescu, Valter Boro, precum si trupele Zob, Timpuri Noi sau Bucovina.

Cel mai mare sarpe care traieste in Romania. Comportamentul rar intalnit in natura privitor la ingrijirea puilor

Balaurul dobrogean Elaphe sauromates) este consideratcel mai mare un sarpe care traieste in Romania, dar si in Europa.

Uber deschide in Bucuresti cel mai marecentru de asistenta din Europa Centrala si de Est pentru soferi si curieri

Uber deschide in Bucuresti cel mai mare centru de asistenta pentru soferi si curieri din Europa Centrala si de Est, in urma unei investitii de un sfert de milion de dolari.

Diferente uriase intre cel mai mic si cel mai mare salariu mediu net. Cat de bine o duc cei din administratia publica

Datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS) scot la iveala diferentele uriase dintre veniturile romanilor, existand situatii in care salariul mediu dintr-un anumit domeniu este si de 4 5 ori mai mare decat cel mai mic venit net lunar.

Deficitul balantei comerciale la jumatatea acestui an: 7,7 miliarde de euro, cu peste 1,3 miliarde mai mare decat cel de la jumatatea anului trecut

In primele 6 luni, exporturile romanesti au fost in valoare de 34,89 miliarde euro, iar importurile CIF au insumate 42,58 miliarde euro, ducand deficitul balantei comerciale la 7,69 miliarde euro. Fata de primele 6 luni din anul trecut, deficitul comercial de la jumatatea acestui an e mai mare cu peste 1,3 miliarde de euro.

Pret record pentru gramul de aur

Gramul de aur s-a scumpit brusc miercuri, dupa cum arata datele Bancii Nationale Romane. Graficele arata ca este cel mai mare pret inregistrat vreodata in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )