Libnet.ro
UNICEF

09:45

Uber a deschis la Bucuresti cel mai mare centru regional de asistenta

România Liberă România Liberă,
Uber a deschis la Bucuresti cel mai mare centru regional de asistenta

Compania Uber a inaugurat marti la Bucuresti cel mai mare centru din Europa Centrala si de Est care . continuă pe România Liberă

Uber deschide in Bucuresti cel mai marecentru de asistenta din Europa Centrala si de Est pentru soferi si curieri

Uber deschide in Bucuresti cel mai mare centru de asistenta pentru soferi si curieri din Europa Centrala si de Est, in urma unei investitii de un sfert de milion de dolari.

Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase. Cel mai mare specialist da verdictul

Controversele in cazul Alexandrei si al Luizei sunt uriase. Astazi, la Sinteza zilei, cel mai mare specialist da verdictul. Monstrul din Caracal minte! in premiera nationala, elementul-cheie din.

Uber deschide un centru de asistenta regional la Bucuresti, dupa investitii de 250.000 dolari

Uber deschide cel mai mare centru de asistenta pentru soferi si curieri din Europa Centrala si de Est, in urma unei investitii de un sfert de milion de dolari. Noul spatiu de 320 de metri patrati va gazdui o echipa de 11 experti si are capacitatea de a oferi asistenta pentru pana la 2500 de soferi si curieri pe saptamana.

Sectorul din Capitala in care se plateste cea mai mare taxa de gunoi din tara

Incepand cu acest an, locuitorii Sectorului 2 din Bucuresti platesc cea mai mare taxa de gunoi din tara, respectiv 13,25 de lei pe luna, adica 159 de lei pe an. Persoanele care colecteaza deseurile reciclabile beneficiaza de o subventie anuala de 39 de lei, achitand doar 129 de lei.

UPDATE Cazul de la Caracal. Site-ul Institutului de Medicina Legala, tinta a doua atacuri informatice: Va asteptam in numar cat mai mare la protestul din 10 august Demisia, Jos PSD

Site-ul Institutului National de Medicina Legala INML) Mina Minovici a fost tinta a doua atacuri informatice, sambata, astfel ca au aparut mesaje obscene la adresa PSD, precum si un indemn catre romani sa vina in numar cat mai mare la mitingul din 10 august. De asemenea, la cel de-al doilea atac a fost postat si un mesaj prin care se cerea demisia Guvernului.

DIICOT: Au fost gasite alte fragmente osoase si dinti in padurea unde Dinca a sustinut ca a aruncat trupul Luizei. Cel mai probabil, sunt fragmente de natura umana

Procurorii au gasit marti noi fragmente osoase si dinti la marginea padurii indicate de Gheorghe Dinca drept locul in care ar fi aruncat trupul ars al Luizei, iar dupa ce a fost cernuta cenusa legistii au concluzionat ca resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natura umana, a anuntat DIICOT, marti seara.

Marcel Toader a murit. Cum arata fostul rugbyst pe vremea cand Romania obtinea cel mai mare rezultat din istoria acestui sport

Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, dupa ce a suferit un infarct in timp ce se afla la masa impreuna cu cativa prieteni, la Peris. Medicii de pe ambulanta au incercat mai bine de o ora sa-l resusciteze, dar fara rezultat.

CEA MAI MARE CAPTURA DIN GERMANIA: Autoritatile germane au confiscat 5 tone de cocaina

Autoritatile germane au anuntat ca au confiscat 5 tone de cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, cea mai mare captura din istoria tarii, potrivit CNN.

Business report: Tara in care traieste cea mai mare comunitate de romani se apropie de recesiune; Cum atrag vecinii bulgari investitii gigant in tara: Daca Volkswagen nu alege Bulgaria, demaram negocieri cu Hyundai

Telegondola din statiunea Borsa va fi construita de un consortiu de firme romanesti si straine. Licitatia pentru lucrarile de executie a telegondolei din statiunea montana Borsa, situata la poalele Muntilor Rodnei, a fost castigata de. Dacia, campioana Europei in ce priveste cresterea cotei de piata. Ce procentaj a obtinut. Constructorul din Mioveni se poate lauda cu cea mai mare crestere.

Cel mai delicios desert al verii: Reteta de mere pane, gata in 15 minute

Nu te pricepi sa faci prajituri complicate, creme care iti iau mult timp sau blaturi pe care sa le tii ore intregi la cuptor? Poti incerca alte retete rapide cu care sa-ti cuceresti prietenii sau persoana iubita. incearca cel mai delicious si simplu de facut desert al verii: merele pane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )