Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Senatorul Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primaria Capitalei, a anuntat duminica seara copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, care a precizat ca nu a intrat in cursa acum pentru neintrand in cursa deoarece obiectivul partidului este reprezentat de alegerile parlamentare. continuă pe România Liberă

Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primaria Capitalei. Tariceanu: Cea mai serioasa si prestigioasa figura la Primaria Bucurestiului

Senatorul Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primaria Capitalei, a anuntat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Daniel Barbu, fost ministru al Culturii in Guvernul Ponta, este candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Senatorul Daniel Barbu, fost ministru al Culturii in Guvernul USL condus de Victor Ponta, este candidatul ALDE la Primaria Generala a Capitalei, au anuntat duminica liderii partidului. Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a explicat ca nu intra in cursa deoarece obiectivul partidului este reprezentat de alegerile parlamentare. Persoana domnului Barbu, prin faptul ca a acumulat o indelunga experienta politica la nivelul Guvernului si in Parlament, as spune ca este cea mai potrivita candidatura, a declarat Calin Popescu Tariceanu pentru Mediafax.

Calin-Popescu Tariceanu: Senatorul Daniel Barbu va fi candidatul la Primaria Capitalei din partea ALDE

S-a aflat si cine va fi candidatul ALDE la Primaria Capitalei. Senatorul Daniel Barbu va fi candidatul partidului in cursa pentru un fotoliu de edil. Anuntul a fost facut de copresedintele ALDE, Calin.

La PNL raspunde un robot telefonic, care anunta candidatul la Primaria Capitalei din 10 in 10 secunde. Cele mai tari glume TNR pe seama liberalilor (VIDEO)

Partidul National Liberal a ajuns de rasul internautilor. Dupa schimbarea a trei candidati pentru Primaria Capitalei, retelele sociale s-au umplut de bancuri si filmulete ironice cu liberali. Printre.

EXCLUSIV. Anuntul facut de Tariceanu. Cine este candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primaria Capitalei, a anuntat, duminica, presedintele formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. Anuntul a fost facut duminica, la emisiunea Punctul.

Doi candidati PNL si-au depus candidaturile pentru Sectoare, separat de Predoiu. Candidatul PNL la Primaria Capitalei strange semnaturi

Alexandru Nazare, candidatul PNL la Sectorul 1, si Razvan Mironescu, candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 6, si-au depus, astazi, candidaturile, fiins incotiti de Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. Prin urmare, PNL a renuntat la ideea ca tottic ei sapte candidati sa-si depuna candidaturile in aceeasi zi.

Serial RL. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sectorului 1: Dumnezeu nu are nevoie de cladiri megalomanice

Laura Chiriac este candidatul ALDE pentru functia de primar al Sectorului 1. Nu are experienta in politica, dar a trecut prin administratia inalta a statului roman, in calitate de consilier de stat pe probleme sociale in Guvernul Ponta. in acest inteviu, Laura Chiriac denunta jaful de la Primaria Sectorului 1 si arata ca o noua moschee nu ar face decat sa puna gaz pe foc.

PMP va anunta candidatul la Primaria Capitalei. Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Conducerea PMP s-a reunit intr-o sedinta pentru a decide candidatul PMP la Primaria Capitalei, urmand ca liderul partidului Traian Basescu sa anunte daca va candida sau nu la Primaria Capitalei sau va impune pe altcineva.

Robert Turcescu vs. Mihai Gadea. Realizatorul TV ameninta cu procesul, candidatul PMP la Primaria Capitalei ii cere sa o lase mai usor (FOTO)

Realizatorul TV Mihai Gadea l-a amenintat pe candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei ca il va da in judecata dupa ce informatia cum ca Robert Turcescu l-ar fi numit colonel pe.

Subiectiv. Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, transmite un mesaj de o profunzime aparte

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, transmite un mesaj de o profunzime aparte. Bucurestiul este o capitala europeana si va ramane o capitala europeana pen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )