Libnet.ro
UNICEF

19:30

Daniel Barenboim, dirijor: Enescu a fost o figura majora

Adevărul Adevărul,
Daniel Barenboim, dirijor: Enescu a fost o figura majora

Dupa ce a deschis Festivalul George Enescu cu Rapsodia a doua de Enescu, Daniel Barenboim va reveni in aceasta seara la Sala Palatului alaturi de Capela de Stat din Berlin, cu un program de Mozart si Verdi. continuă pe Adevărul

Daniel Barenboim, dirijor: Radu Lupu este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani din toate timpurile

Nascut in Argentina, intr-o familie evreiasca, Barenboim si-a asumat iudaitatea, identitatea torturata a propriului popor, si din aceasta pozitie este unul dintre oamenii care au facut cel mai mult, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, pentru pacea in Orientul Mijlociu, pentru intelegerea dintre evrei si arabi.

LIVE VIDEO Concertul de deschidere a Festivalului George Enescu, sub bagheta dirijorului Daniel Barenboim, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, de la 19. 30, pe site-ul adevarul. ro veti putea urmari live spectacolul care deschide cea de-a XXI-a editie a Festivalului Enescu, sustinut de Capela de Stat din Berlin, sub bagheta renumitului dirijor Daniel Barenboim. Pe intreaga perioada a Festivalului 1-28 septembrie), concertele si evenimentele vor fi transmise in direct pe adevarul. ro, fiind preluate de la posturile Televiziunii Romane TVR1, TVR2, TVR+ si TVR HD).

O seara magica, cu Daniel Barenboim

Muzicianul pe care Wilhelm Furtwangler il caracteriza ca fiind un adevarat fenomen, Daniel Barenboim, dirijeaza Capela de Stat din Berlin, in deschiderea Festivalului George Enescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )