Libnet.ro
UNICEF

00:07

Daniel Barenboim, dirijor: Radu Lupu este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Daniel Barenboim, dirijor: Radu Lupu este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani din toate timpurile

Nascut in Argentina, intr-o familie evreiasca, Barenboim si-a asumat iudaitatea, identitatea torturata a propriului popor, si din aceasta pozitie este unul dintre oamenii care au facut cel mai mult, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, pentru pacea in Orientul Mijlociu, pentru intelegerea dintre evrei si arabi. continuă pe Adevărul

Daniel Barenboim, dirijor: Enescu a fost o figura majora

Dupa ce a deschis Festivalul George Enescu cu Rapsodia a doua de Enescu, Daniel Barenboim va reveni in aceasta seara la Sala Palatului alaturi de Capela de Stat din Berlin, cu un program de Mozart si Verdi.

LIVE VIDEO Concertul de deschidere a Festivalului George Enescu, sub bagheta dirijorului Daniel Barenboim, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, de la 19. 30, pe site-ul adevarul. ro veti putea urmari live spectacolul care deschide cea de-a XXI-a editie a Festivalului Enescu, sustinut de Capela de Stat din Berlin, sub bagheta renumitului dirijor Daniel Barenboim. Pe intreaga perioada a Festivalului 1-28 septembrie), concertele si evenimentele vor fi transmise in direct pe adevarul. ro, fiind preluate de la posturile Televiziunii Romane TVR1, TVR2, TVR+ si TVR HD).

O seara magica, cu Daniel Barenboim

Muzicianul pe care Wilhelm Furtwangler il caracteriza ca fiind un adevarat fenomen, Daniel Barenboim, dirijeaza Capela de Stat din Berlin, in deschiderea Festivalului George Enescu.

Pianistul Radu Lupu, intre taina si revelatie

Una dintre cele mai mari bucurii pe care ni le aduce Festivalul George Enescu este reintalnirea cu arta lui Radu Lupu, care va concerta pe 1 septembrie la Sala Palatului si pe 4 septembrie la Ateneu.

Antonescu anunta ca Hellvig va prelua unul dintre mandatele de europarlamentar PNL ramase ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca secretarul general al partidului, Eduard Hellvig, va prelua unul dintre mandatele de europarlamentar ramase vacante dupa ce doi dintre deputatii liberali in PE au preluat functii publice in Romania, transmite Mediafax. Unul dintre ei liberalii care vor ocupa locurile vacante ale PNL in Parlamentul European, n. r. ), unul dintre europarlamentarii noi pentru scurta perioada ramasa este secretarul general, Eduard Hellvig, probabil ca .

Traian Basescu: Limba romana, unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale. La multi ani, romani, la multi ani, vorbitori ai limbii romane

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata felicitari si urari romanilor si vorbitorilor de limba romana, cu ocazia Zilei Limbii Romane, aratand ca in aceasta zi sarbatorim unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale.

Eduard Hellvig va prelua unul dintre mandatele vacantate de europarlamentar PNL

Secretarul general al PNL,Eduard Hellvig, va prelua unul dintre mandatele de europarlamentar ramase neocupate dupa ce doi deputati liberali PE au preluat functii publice in tara, a anuntat, joi seara,.

Ponta: Proiectul Rosia Montana este unul controversat, de care nu sunt convins

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )