Libnet.ro
UNICEF

22:15

Daniel Bodnar, in stare grava la spital. Activistul de mediu a suferit un accident horror

Playtech Playtech,
Daniel Bodnar, in stare grava la spital. Activistul de mediu a suferit un accident horror

Activistul de mediu, Daniel Bodnar, spun informatiile de ultima ora, ar fi suferit un accident rutier. Daniel Bodnar a aparut recent in presa, dupa ce ar fi descoperit mai mule nereguli in zona padurilor din Suceava. Daniel Bodnar implicat intr-un accident, dus de urgenta la spital Informatiile prezentate de Stirile PRO TV spun ca celebrul . continuă pe Playtech

Vlad Gheorghe: Daniel Bodnar este cooperant, stabil si constient, dar urmeaza o operatie extrem de complicata. Mi-a transmis ca nu renunta la ce facea

Daniel Bodnar ramane in continuare in stare grava dupa teribilul accident suferit in noapte de luni spre marti. Medicii ii dau sanse mici de recuperare completa, insa el a transmis de pe patul de spital ca.

O femeie a murit din cauza unei lumanari uitate in camera. Sotul, in stare grava la spital

Tragedie duminica dimineata in orasul Galati. O femeie, de 84 de ani, a murit intr-un incendiu, iar sotul acesteia a suferit arsuri de gradul I pe membrele inferioare si a fost transportat la spital.

Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun ca nu-si poate simti picioarele

Accidentul rutier s-a produs in noaptea de 18 spre 19 ianuarie, pe raza comunei Sucevita, din judetul Suceava. Daniel Bodnar era pasager in masina condusa de prietenul sau Dani Ghinghilschi.

Activistul de mediu Daniel Bodnar, implicat intr-un grav accident rutier. Exista riscul sa ramana paralizat!

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat intr-un grav accident de circulatie produs pe raza comunei Sucevita din judetulSuceava. Tragedia s-a produs in noaptea de luni spre marti, iar Daniel Bodnar a fost transportata de urgenta la un spital din Iasi, existand riscul sa ramana paralizat de picioare.

Daniel Bodnar s-a trezit din anestezie, dupa o operatie complicata. Medicii i-au descoperit leziuni importante la nivelul maduvei spinarii

Daniel Bodnar s-a trezit, cu putin timp in urma, dupa cea mai grea interventie chirurgicalape care a suferit-o. Activistul de mediu a fost operat la coloana, dupa un grav accident rutier suferit luni.

Activistul Daniel Bodnar, operat la Iasi: Medicii ii dau putine sanse ca va merge pe picioarele lui

Activistul de mediu, Daniel Bodnar, ranit grav intr-un accident rutier in Suceava, a intrat in operatie intr-un spital din Iasi, iar apropiatii sai spun ca medicii in momentul de fata ii dau foarte putine sanse ca va merge din nou pe picioarele lui.

Activistul Daniel Bodnar, cunoscut pentru campaniile impotriva taierilor ilegale a padurilor, ranit grav int-un accident rutier

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat intr-un grav accident rutier, luni noapte, pe raza comunei Sucevita. El era pasager in masina condusa de un alt activist de mediu, Daniel Ghinghiloschi. Acesta a .

Ce spune Inspectoratul de Politie Suceava despre accidentul rutier in care a fost implicat ecologistul Daniel Bodnar

Inspectoratul Judetean de Politie Suceava a transmis un comunicat de presa, marti, 19 ianuarie, in care a explicat cum s-a produs accidentul rutier in urma caruia activistul de mediu Daniel Bodnar si-a fracturat coloana.

George Simion, despre accidentul activistului Daniel Bodnar: Probabil mafia lemnului a reusit sa-l elimine

George Simion, liderul partidului AUR, a transmis un mesaj despre accidentul activistului de mediu Daniel Bodnar, apropiat al acestuia, si despre activitatea pe care o desfasura in Bucovina.

Mesajul familiei lui Daniel Bodnar: Urmeaza sa fie operat, are mare nevoie de rugaciunile noastre

Familia activistului de mediu Daniel Bodnar, grav ranit intr-un accident rutier, a transmis un mesaj public. Parintii, sotia si fratii radauteanului spun ca tanarul de 37 de ani va fi supus unei interventii chirurgicale, in cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )