Libnet.ro
UNICEF

19:15

Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care au murit doi oameni A refuzat sa dea declaratii procurorilor

Hotnews Hotnews,
 Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care au murit doi oameni A refuzat sa dea declaratii procurorilor

Fostul ministru Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire pentru ucidere din culpa de catre procurorii Parchetul Tribunalului Arges in cazul accidentului rutier in care a fost implicat in 26 decembrie si care s-a soldat cu decesul a doua persoane, a declarat pentru HotNews. ro procurorul Catalin Arsene. Cum explica Daniel Chitoiu ca dupa ce a iesit din masina pe picioare, dupa accident, a fost luat de acolo cu targa: Mi-am revenit in momentul acela El a fost audiat la Parchet. continuă pe Hotnews

Daniel Chitou a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa in cazul accidentului rutier. Ce a declarat dupa audieri

Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpa in dosarul accidentului din judetul Arges, in care si-au pierdut viata doua persoane. Fostul ministru al Finantelor in guvernarea USL a fost audiat, joi dimineata, la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges. Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din .

Daniel Chitoiu, audiat in cazul accidentului in care doua persoane si-au pierdut viata: Fostul ministru, pus sub invinuire pentru ucidere din culpa (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Fostul ministrua fost pus oficial sub invinuire pentru ucidere din culpa. Daniel Chitoiu a fost audiat pentru prima data, joi, in cazul accidentului teribil din 26 decembrie in care dou.

Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire, in dosarul accidentului: Nu vorbeam la telefon!

Update: Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire, anunta Antena 3. Fostul ministru s-a prezentat, joi dimineata, la Parchetul Tribunalului Arges, acolo unde se fac cercetari cu privire la accidentul pe care l-ar fi provocat. Chitoiu a venit la Parchet insotit de avocat si a stat aproximativ 15 minute.

UPDATE Daniel Chitoiu, pus sub invinuire pentru ucidere din culpa in dosarul accidentului provocat de Craciun

Fostul ministru Daniel Chitoiu, lider ALDE, s-a aflat joi la Parchetul Tribunalului Arges pentru a fi audiat in legatura cu accidentul in care a fost implicat si care s-a soldat cu decesul a doua persoane. El a negat, la iesirea de la audieri, ca ar fi vorbit la telefon in timp ce se afla la volan.

Daniel Chitoiu, pus sub urmarire penala dupa ce a fost audiat in dosarul accidentului

Update: Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire, anunta Antena 3. Fostul ministru s-a prezentat, joi dimineata, la Parchetul Tribunalului Arges, acolo unde se fac cercetari cu privire la accidentul pe care l-ar fi provocat. Chitoiu a venit la Parchet insotit de avocat si a stat aproximativ 15 minute.

Fostul ministru Chitoiu a fost pus sub acuzare in urma accidentului soldat cu doi morti

Daniel Chitoiu, fost ministru de Finante, a fost audiat, joi dimineata, la Parchetul de pe langa Tri.

Fostul ministru Chitoiu, urmarit penal pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat

Fostul ministru Daniel Chitoiu, lider ALDE, este urmarit penal in dosarul accidentului in care a fost implicat la sfarsitul anului trecut si care s-a soldat cu decesul a doua persoane. Chitoiu s-a aflat joi la Parchetul Tribunalului Arges, pentru a fi audiat, insa a refuzat sa faca declaratii. El a negat, la iesirea de la audieri, ca ar fi vorbit la telefon in timp ce se afla la volan, informeaza, News. ro.

Dosarul privind accidentul rutier provocat de Daniel Chitoiu, preluat de Parchetul Tribunalului Arges

Dosarul privind accidentul rutier provocat de fostul ministru Daniel Chitoiu si soldat cu decesul a doua persoane a fost preluat de Parchetul Tribunalului Arges, a anuntat luni Parchetul General. Institutia precizeaza ca este inceputa urmarirea penala in rem cu privire la fapta) pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa si ca decizia de preluare a dosarului are in vedere intensa reflectare in mass-media a acestui caz si calitatea de membru in organele de conducere ale unei formatiuni politice a unuia din soferii implicati in accident.

UPDATE Cum explica Daniel Chitoiu ca dupa ce a iesit din masina pe picioare, dupa accident, a fost luat de acolo cu targa: Mi-am revenit in momentul acela El a fost audiat la Parchet

Fostul ministru Daniel Chitoiu a fost audiat joi la Parchetul Tribunalului Arges in cazul accidentului rutier in care a fost implicat in 26 decembrie si care s-a soldat cu decesul a doua persoane. La plecarea de la audieri, secretarul general al ALDE a raspuns monosilabic la cateva intrebari ale jurnalistilor. Chestionat cum explica faptul ca a iesit din masina pe picioare si i-a insotit pe politisti, apoi a fost luat cu targa si dus la spital, Daniel Chitoiu a raspuns: Mi-am revenit in momentul acela.

Daniel Chitoiu, la audieri in dosarul accidentului

Este ziua decisiva pentru Daniel Chitoiu! Fostul ministru al Economiei a fost citat joi la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges pentru audieri in cazul accidentului rutier in care doi oameni si-au pierdut viata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )