Libnet.ro
UNICEF

16:15

Daniel Chitou a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa in cazul accidentului rutier. Ce a declarat dupa audieri

Playtech Playtech,
Daniel Chitou a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa in cazul accidentului rutier. Ce a declarat dupa audieri

Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpa in dosarul accidentului din judetul Arges, in care si-au pierdut viata doua persoane. Fostul ministru al Finantelor in guvernarea USL a fost audiat, joi dimineata, la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges. Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din . continuă pe Playtech

Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care au murit doi oameni A refuzat sa dea declaratii procurorilor

Fostul ministru Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire pentru ucidere din culpa de catre procurorii Parchetul Tribunalului Arges in cazul accidentului rutier in care a fost implicat in 26 decembrie si care s-a soldat cu decesul a doua persoane, a declarat pentru HotNews. ro procurorul Catalin Arsene. Cum explica Daniel Chitoiu ca dupa ce a iesit din masina pe picioare, dupa accident, a fost luat de acolo cu targa: Mi-am revenit in momentul acela El a fost audiat la Parchet.

Daniel Chitoiu, audiat in cazul accidentului in care doua persoane si-au pierdut viata: Fostul ministru, pus sub invinuire pentru ucidere din culpa (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Fostul ministrua fost pus oficial sub invinuire pentru ucidere din culpa. Daniel Chitoiu a fost audiat pentru prima data, joi, in cazul accidentului teribil din 26 decembrie in care dou.

Fostul ministru Chitoiu a fost pus sub acuzare in urma accidentului soldat cu doi morti

Daniel Chitoiu, fost ministru de Finante, a fost audiat, joi dimineata, la Parchetul de pe langa Tri.

Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire, in dosarul accidentului: Nu vorbeam la telefon!

Update: Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire, anunta Antena 3. Fostul ministru s-a prezentat, joi dimineata, la Parchetul Tribunalului Arges, acolo unde se fac cercetari cu privire la accidentul pe care l-ar fi provocat. Chitoiu a venit la Parchet insotit de avocat si a stat aproximativ 15 minute.

UPDATE Daniel Chitoiu, pus sub invinuire pentru ucidere din culpa in dosarul accidentului provocat de Craciun

Fostul ministru Daniel Chitoiu, lider ALDE, s-a aflat joi la Parchetul Tribunalului Arges pentru a fi audiat in legatura cu accidentul in care a fost implicat si care s-a soldat cu decesul a doua persoane. El a negat, la iesirea de la audieri, ca ar fi vorbit la telefon in timp ce se afla la volan.

Daniel Chitoiu, pus sub urmarire penala dupa ce a fost audiat in dosarul accidentului

Update: Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire, anunta Antena 3. Fostul ministru s-a prezentat, joi dimineata, la Parchetul Tribunalului Arges, acolo unde se fac cercetari cu privire la accidentul pe care l-ar fi provocat. Chitoiu a venit la Parchet insotit de avocat si a stat aproximativ 15 minute.

Fostul ministru Chitoiu, urmarit penal pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat

Fostul ministru Daniel Chitoiu, lider ALDE, este urmarit penal in dosarul accidentului in care a fost implicat la sfarsitul anului trecut si care s-a soldat cu decesul a doua persoane. Chitoiu s-a aflat joi la Parchetul Tribunalului Arges, pentru a fi audiat, insa a refuzat sa faca declaratii. El a negat, la iesirea de la audieri, ca ar fi vorbit la telefon in timp ce se afla la volan, informeaza, News. ro.

24 de persoane puse sub acuzare in Australia pentru incendiere

O parte din incendiile din Australia ar putea fi mana unor indivizi cu intentii criminale, iar 24 de persoane au fost deja puse sub acuzare pentru incendiere intentionata.

Un politist a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta si luare de mita

Un agent de politie din cadrul IPJ Arges, sef de post la data comiterii faptei, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta si luare de mita, se arata intr-un comunicat al DGA - Serviciul Judetean Arges.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3428 seconds )