Libnet.ro
UNICEF

23:00

Daniel Constantin: Biroul Executiv Central al PC a aprobat inceperea negocierilor cu PLR pentru o fuziune

B1 B1,
Daniel Constantin: Biroul Executiv Central al PC a aprobat inceperea negocierilor cu PLR pentru o fuziune

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, marti, la Gandul Live, ca Biroul Executiv Central al partidului a aprobat prin vot inceperea negocierilor cu PLR pentru realizarea unei fuziuni, aratand ca pan. continuă pe B1

Reporter virtual: Dan Voiculescu, nemultumit ca pierde controlul Partidului Conservator din inchisoare. Antena 3 a difuzat insistent un material despre blonda lui Daniel Constantin

Antena 3 este folosita si din spatele gratiilor de catre Dan Voiculescu in rafuielile sale politice, scrie Reporter Virtual. Dan Voiculescu este nemultumit ca, din inchisoare, pierde controlul asupra partidului pe care l-a fondat Partidul Conservator), iar Daniel Constantin ministrul Agriculturii) nu ii mai asculta indicatiile politice, asa ca, potrivit sursei citate, la Antena 3 se inmultesc atacurile impotriva actualului presedinte al PC. Timp de doua zile, Antena 3 a difuzat insistent in emisiunile informative un material despre asa-numita blonda lui Daniel Constantin - Alina Cazanacli, o apropiata a liderului PC, numita recent secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii.

Daniel Constantin: Sunt intr-o situatie ireconciliabila cu Dan Voiculescu. S-a ajuns prea departe

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat marti la Gandul Live ca exista un conflict intre el si Dan Voiculescu si ca s-a ajuns la un punct in care situatia este ireconciliabila, informeaza Mediafax.

Daniel Constantin: Piedone nu isi doreste sefia PC

Liderul PC Daniel Constantin a declarat, marti, ca primarul din sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, vehiculat drept candidat la sefia partidului, este un politician de succes si un foarte bun administrator.

Daniel Constantin: Sunt intr-o situatie ireconciliabila cu Dan Voiculescu

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, marti, ca se afla intr-o situatie ireconciliabila cu presedintele fondator al partidului, Dan Voiculescu, informeaza Gandul. info.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )