Libnet.ro
UNICEF

18:15

Daniel Daianu: Licitatiile ca cea pentru privatizarea Oltchim nu trebuie sa fie deschise oricui, in orice conditii, cu orice oferta

B1 B1,
Daniel Daianu: Licitatiile ca cea pentru privatizarea Oltchim nu trebuie sa fie deschise oricui, in orice conditii, cu orice oferta

Fostul ministru de Finante, Daniel Daianu, si-a reintarit afirmatia potrivit careia intr-o licitatie precum cea pentru privatizarea Oltchim nu se poate sa participe oricine, facuta mai deveme miercuri. continuă pe B1

Daniel Daianu: Licitatiile ca pentru privatizarea Oltchim nu trebuie sa fie deschise oricui, in orice conditii, cu orice oferta

Fostul ministru de Finante, Daniel Daianu, si-a reintarit afirmatia potrivit careia intr-o licitatie precum cea pentru privatizarea Oltchim nu se poate sa participe oricine, facuta mai deveme miercuri.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

Negocieri pentru privatizarea Oltchim

47 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat de la Oltchim a sosit in urma cu cateva minute la Ministerul Economiei. 30 - SIE, chemat la raport de Ponta Directorul Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a venit in aceasta dimineata la sediul Guvernului, ca sa discute cu premierul Victor Ponta despre situatia de la Oltchim, au declarat surse oficiale. 53: Reprezentantii consultantului PwC pentru privatizarea Oltchim au intrat in aceasta dimineata in Ministerul Economiei. Negocierile pentru semnarea contractului de privatizare vor fi reluate incepand cu ora 11, potrivit ultimelor date disponibile. 30 : Sute de angajati protesteaza din nou la Oltchim Sute de angajati ai combinatului Oltchim au iesit astazi din nou in strada, relateaza sursele de presa. Protestatarii cer autoritatilor sa rezolve situatia. Si la Arpechim Pitesti angajatii protesteaza. in jur de 600 de oameni cer lamurirea situatiei de la Arpechim. 00: Videanu il ameninta pe Ponta cu justitia pentru subminarea economiei in cazul Oltchim Adriean Videanu, liderul Partidului Democrat Liberal PDL) i-a cerut prrimului ministru, Victor Ponta, sa prezinte, in termen de 48 de ore, argumente in legatura cu modul in care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea combinatului Oltchim, el declarand ca, in caz contrar, va sesiza Parchetul pentru tentativa de subminare a economiei nationale, relateaza sursele de presa. El a spus, ca Ponta este singurul vinovat pentru inchiderea Oltchim si pentru esecul privatizarii combinatului. Premierul Victor Ponta a declarat, aseara, la un post de televiziune, ca are indicii ca participarea lui Dan Diaconescu la licitatia pentru vanzarea combinatului valcean Oltchim are legaturi cu liderul PDL Adriean Videanu si ca aceste informatii vor fi probate de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Dan Diaconescu: Nu am putut sa semnez contractul pentru privatizarea Oltchim, lipsesc o multime de anexe si paragrafe

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat ca nu a putut semna contractul de vanzare - cumparare a combinatului din cauza unor serii de nereguli. Azi cand am venit sa semnez .

Vocea Rusiei, atac dur la PricewaterhouseCoopers pentru privatizarea Oltchim: O comedie a erorilor. De ce seful OSPI mai este in functie?

Ziua Rusiei ataca dur compania PricewaterhouseCoopers pentru modul in care a realizat caietul de sarcini la privatizarea Oltchim, afirmand ca increderea oarba in consultanti financiari straini a fost si ramane una dintre marele vulnerabilitati ale guvernelor din tari in curs de tranzitie.

PRIVATIZARE OLTCHIM. Daniel Daianu: Diaconescu NU TREBUIA sa se califice la licitatie.

Fostul ministru de Finante, Daniel Daianu, a declarat, pentru Evenimentul zilei, ca realizatorul TV Dan Diaconescu nu ar fi trebui sa se califice in licitatia penru privatizarea Oltchim. Conditionalitatea expresa a Fondului a fost privatizarea Oltchimului, in sensul cel putin al sustinerii licitatiei, adica sa se vada ca statul doreste sa decida daca va continua sa bage bani in acest combinat sau vrea sa il eficientizeze. Dupa mine, intr-un an electoral trebuiau suspendate aceste procese.

Relu Fenechiu: Lui Daniel Chitoiu nu i se poate reprosa nimic in legatura cu privatizarea Oltchim. Dan Diaconescu ar putea raspunde penal

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a afirmat, luni, ca ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, nu i se pot aduce acuze in ceea ce priveste privatizarea Oltchim, in schimb, Dan Diaconescu ar putea raspunde penal.

Chitoiu: Raspund cu functia de ministru daca privatizarea Oltchim esueaza din cauza noastra.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, luni, referitor la semnarea contractului de privatizare a Oltchim ca va raspunde cu functia daca privatizarea va esua. Chitoiu a precizat ca privatizarea urmeaza cursul normal, iar Dan Diaconescu va veni si va vira banii promisi: Vine si vireaza banii . ) A venit si cu alte sume pentru ajutorarea Oltchim. Ministrul Economiei considera ca nu vor fi probleme in semnarea contractului deoarece: Din punct de vedere legal, este o licitatie .

Varujan Vosganian despre privatizarea Oltchim: O farsa, cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala

Privatizarea Oltchim a fost criticata dur chiar din interiorul USL. Liberalul Varujan Vosganian scrie pe blogul sau ca Executivul ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a evita situatia in care combinatul.

Vosganian: Privatizarea Oltchim este o farsa, e cea mai trista dovada ca Romania nu are politica industriala

Privatizarea Oltchim, asa cum s-a derulat,este o farsa; e cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala si ca singurul mod in care intelegem competitivitatea nu este dimensiunea ei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )