Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dan Diaconescu: Nu am putut sa semnez contractul pentru privatizarea Oltchim, lipsesc o multime de anexe si paragrafe

B1 B1,
Dan Diaconescu: Nu am putut sa semnez contractul pentru privatizarea Oltchim, lipsesc o multime de anexe si paragrafe

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat ca nu a putut semna contractul de vanzare - cumparare a combinatului din cauza unor serii de nereguli. Azi cand am venit sa semnez . continuă pe B1

Dan Diaconescu: Nu am putut semna contractul pentru Oltchim, e o batjocura, lipsesc o multime de anexe si paragrafe

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat ca nu a putut semna contractul de vanzare - cumparare a combinatului din cauza unor serii de nereguli. Nu am putut semna acest.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea: Creantele AVAS si Electrica nu se vand

Dan Diaconescu a devenit noul actionar majoritar al combinatului Oltchim, castigand licitatia cu strigare ce a avut loc vineri la Ministerul Economiei cu o oferta de 203. 548 lei. Liderul Partidului Poporului a.

Dan Diaconescu AMANA semnarea contractului pentru OLTCHIM: Cel care a castigat licitatia ...

10:26 - Dan Diaconescu amana semnarea contractului pentru Oltchim 10:19 - Diaconescu a adaugat ca este pentru prima oara cand guvernantii il ameninta pe cel care castiga o licitatie de succes: Suntem primii oameni care au castigat o licitatie fara sa dea spaga . ) Investitorul este poporul roman, care trebuie sa salveze neaparat Oltchimul. Reprezentam fortele binelui. Nu mai pot sa raman pe loc. Trebuie sa mergem inainte ca sa salvam combinatul. Din pacate, in ultimele zile, nimeni nu mai .

TOATE ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim au fost ACCCEPTATE.

Ofertele depuse de PCC-SE, Aisa Invest, S. Chimcomplex si de Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim au fost acceptate, transmite Realitatea TV. Aceste oferte au fost prezentate de seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, joi dimineata, intr-o conferinta organizata la Ministerul Economiei, principalii investitori interesati de privatizarea combinatului Oltchim. Licitatia pentru a stabili noul proprietar al Oltchim va avea loc la ora .

Dan Diaconescu AMANA semnarea contractului pentru OLTCHIM: Cel care a castigat licitatia ...

11:50 - Scandalul privind semnarea contractului de privatizare a Oltchim continua. Va rog sa ne scuzati, domnilor ciocoi, ca am castigat noi combinatul Oltchim fara spaga. Oltchimul l-am castigat si n-o sa-l dam inapoi ciocoilor niciodata, a adaugat Diaconescu. Noi am cumparat vineri o unitate din care probabil au disparut o multime de locuri. Statul roman, cum se comporta cu noi. Inteleg ca nu ne-a felicitat, ca am facut prima privatizare de succes din Romania . ) Ne asteptam sa ni se .

Dan Diaconescu sustine ca are banii pentru Oltchim dar refuza sa spuna cine este investitorul strain:. Ca dl Ponta v-a mintit pe toti ca nu am banii e dezamagirea dansului ca nu a castigat PCC/ In 10 zile voi trimite banii guvernului

Dan Diaconescu a refuzat vineri seara, la Romania TV, sa spuna ce partener extern este implicat in preluarea Oltchim, dar a precizat ca va cere guvernului ca, dupa ce va plati pretul combinatului, sa vireze acesti bani, in forma unui imprumut, catre uzina. In 10 zile voi trimite banii la guvern daca nu se intampla ceva din partea guvernului in aceasta perioada. Din pacate nu va pot trimite banii decat prin Guvern, spune acesta. Diaconescu despre salarii: Nu va pot plati salariile de maine fiindca eu nu sunt actionar inca. Sper sa devin cat mai curand. Nu se pune problema sa nu platim salariile insa fiindca toata lumea vrea sa cumpere marfa Oltchim. Emisiunea e in desfasurare.

Dan Diaconescu sustine ca are banii pentru Oltchim dar refuza sa spuna cine este investitorul strain. Ca dl Ponta v-a mintit pe toti ca nu am banii e dezamagirea dansului ca nu a castigat PCC

Dan Diaconescu a refuzat vineri seara, la Romania TV, sa spuna ce partener extern este implicat in preluarea Oltchim, dar a precizat ca va cere guvernului ca, dupa ce va plati pretul combinatului, sa vireze acesti bani, in forma unui imprumut, catre uzina.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru Oltchim. Creantele AVAS si Electrica nu au fost vandute

UPDATE17:15- Remus Vulpescu, presedintele Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), a anuntat ca, din punct de vedere al pretului, ofertanul Dan Diaconescu a obtinut cel.

Dan Diaconescu: Vreau sa semnez contractul de privatizare a Oltchim, acum sa vedem daca vrea si guvernul

Castigatorul licitatiei de privatizare a combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, jurnalistul si liderul politic Dan Diaconescu, a declarat luni dimineata, la MinisterulEconomiei ca este pregatit sa semneze.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )