Libnet.ro
UNICEF

14:30

Daniel Dragomir, audiat, miercuri, in Comisia SRI. Elena Udrea a fost invitata joi

România Liberă România Liberă,
Daniel Dragomir, audiat, miercuri, in Comisia SRI. Elena Udrea a fost invitata joi

Presedintele Comisiei de control a activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat ca audierile in comisie vor fi reluate, miercuri, cu a treia audiere a fostului locotenent-colonel SRI, Daniel Dragomir, fiind chemat si fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura. continuă pe România Liberă

Victor Ponta va fi audiat de Comisia SRI, dupa declaratiile lui Daniel Dragomir

Fostul premier Victor Ponta va fi chemat sa fie audiat la Comisia parlamentara de control asupra SRI, a anuntat, miercuri, presedintele comisiei, Claudiu Manda.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, la iesirea de la Comisia SRI: Sper sa se indrepte lucrurile in acesta tara

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir s-a prezentat, miercuri, la o noua audiere in Comisia parlamentara de control al SRI. La finalul audierii Dragomir a declarat ca venirea sa in Parlament are ca scop.

Elena Udrea va fi audiata joi la Comisia SRI. Basescu, chemat si el la audieri

Elena Udrea va fi audiata, joi, la Comisia parlamentara de control al activitatii SRI, dupa ce fostul ministru al Turismului a confirmat ca se va prezenta la audieri, pentru a face declaratii. Si fostul.

Basescu si Udrea vor fi audiati de Comisia SRI

Comisia parlamentara de control al Serviciul Roman de Informatii SRI) ii cheama la audieri pe Traian Basescu si pe Elena Udrea, ca sa dea explicatii cu privire la presupuse abuzuri facute de SRI si de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Udrea si Basescu vor fi audiati, joi, la Comisia SRI. Fostul ministru al Turismului a confirmat prezenta

Fostul ministrul al Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a fost invitata la audieri la Comisia SRI, aceasta confirmand prezenta pentru joi, au mentionat, luni, pentru Mediafax, surse parlamentare.

Modificare cu dedicatie pentru Kovesi. Parlamentul a decis ca persoanele chemate la audieri in Comisia SRI sunt obligate sa se prezinte

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, miercuri, modificarea Regulamentului Comisiei de control a SRI, potrivit caruia orice persoana este chemata la audieri este obligata sa se prezinte, iar Serviciul Roman trebuie sa predea orice informare sau raport care este solicitat de comisie.

Un fost secretar de stat la Justitie face dezvaluiri in Comisia SRI: Majoritatea ministrilor din perioada 2012 - 2016 au avut convorbirile interceptate

Presedintele Comisiei parlamentare de control asupra SRI, senatorul Claudiu Manda PSD), a relatat ca fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura, a declarat in fata Comisiei ca majoritatea ministrilor precum si multi parlamentari au avut convorbirile interceptate pe mandate de siguranta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )