Libnet.ro
UNICEF

07:46

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, la iesirea de la Comisia SRI: Sper sa se indrepte lucrurile in acesta tara

Antena3 Antena3,
Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, la iesirea de la Comisia SRI: Sper sa se indrepte lucrurile in acesta tara

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir s-a prezentat, miercuri, la o noua audiere in Comisia parlamentara de control al SRI. La finalul audierii Dragomir a declarat ca venirea sa in Parlament are ca scop. continuă pe Antena3

Daniel Dragomir, audiat, miercuri, in Comisia SRI. Elena Udrea a fost invitata joi

Presedintele Comisiei de control a activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat ca audierile in comisie vor fi reluate, miercuri, cu a treia audiere a fostului locotenent-colonel SRI, Daniel Dragomir, fiind chemat si fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura.

Victor Ponta va fi audiat de Comisia SRI, dupa declaratiile lui Daniel Dragomir

Fostul premier Victor Ponta va fi chemat sa fie audiat la Comisia parlamentara de control asupra SRI, a anuntat, miercuri, presedintele comisiei, Claudiu Manda.

Lovitura pentru sefa DNA. Claudiu Manda: Vrem sa aflam cate vizite a facut Kovesi la SRI in afara programului(VIDEO)

Presedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, Claudiu Manda, a anuntat miercuri, la finalul unei audieri a fostului ofiter SRI, Daniel Dragomir, ca se vor cere.

Fostul ofiter al CNA invinuit ca ar fi sustras probele dintr-un dosar, trimis in judecata. Acesta risca pana la sase ani de inchisoare

Procuratura Anticoruptie a deferit justitiei dosarul de invinuire a unui fost ofiter CNA, acuzat de abuz de putere folosit in interes personal. Probele din mai multe dosare in suma de peste 50 mii euro si aur in valoare de peste 160 mii lei a ajuns pe masa magistratilor.

In timp ce Fiscul se chinuie sa recupereze prejudiciul de 1,7 mil lei din dosarul Tracia Asesoft, fostul general SRI Dan Grigoriu primeste despagubiri de zeci de milioane de lei de la ANRP

Fiscul nu a recuperat niciun leu din prejudiciul de peste 1,7 milioane de lei din dosarul Tracia Asesoft. In martie anul trecut, Curtea de apel Bucuresti a constatat prescrierea acuzatiilor aduse fostului parlamentar Sebastian Ghita si generalului SRI r) Dan Constantin Grigoriu, insa i-a obligat la plata prejudiciului. Ghita are de achitat doar putin peste 130. 000 de lei, restul ii revine generalului milionar si celorlalti inculpati din afacere. In acelasi timp, insa, ANRP ii da generalului Grgoriu, care a cumparat niste drepturi litigioase, despagubiri de zeci de milioane de lei, scrie ziaristul Alex Costache, pe romaniacurata. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )