Libnet.ro
UNICEF

20:15

Daniel Dragomir, dupa audierea la Comisia SRI. 19 nume pe lista acoperitilor din presa

Antena3 Antena3,
Daniel Dragomir, dupa audierea la Comisia SRI. 19 nume pe lista acoperitilor din presa

Comisia SRI a avut, miercuri, osedintain care s-a discutat despresituatia caporalilor din presa. Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost audiat si a prezentat membrilor comisiei lista. continuă pe Antena3

Daniel Dragomir, dezvaluiri BOMBA! Lista celor 19 jurnalisti COLABORATORI ai SRI

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a declarat ca a furnizat Comisiei parlamentare de control al SRI o lista cu 19 jurnalisti care au avut relatii neprincipiale cu serviciile secrete si care au primit informatii.

Daniel Dragomir a prezentat in Comisia SRI o lista cu 19 jurnalisti care ar avea relatii neetice cu serviciile secrete

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost audiat miercuri in Comisia de control al SRI, unde a prezentat o lista 19 jurnalisti care ar avea relatii neetice cu ofiterii din serviciile de informatii, noua dintre ei avand legatura cu generalul Dumitru Dumbrava. Dragomir a cerut in comisie audierea a noua patroni din media si a propus ca Parlamentul sa ia in calcul interzicerea prin lege a ofiterilor acoperiti din zona media.

Daniel Dragomir spune ca a furnizat Comisiei de Control a SRI o lista de 19 persoane din media despre care sustine ca au ntretinut relatii neetice cu ofiteri

Daniel Dragomir sustine, dupa audierea din Comisia de Control a SRI, ca a dat o lista cu 19 persoane din media care au intretinut relatii neetice cu ofiteri din cadrul institutiilor de forta, aceste declaratii fiind facute in contextul dezvaluirilor despre culoarul media si statul paralel, relateaza Mediafax.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir face noi dezvaluiri despre colaboratorii serviciilor

Comisia SRI va incepe intr-o ora sedinta in care se ia in discutie situatia caporalilor din presa. Daniel Dragomir va fi audiat. Acesta va prezenta membrilor comisiei lista jurnalistilor care colaboreaza.

Membru in Comisia SRI: Dragnea se comporta ca un chelner, desi nu i-a cerut nimeni nici macar sa aduca meniurile. Ce ar urmari liderul PSD prin mutarea ambasadei din Israel

Un membru al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI intervine in scandalul mutarii ambasadei Romaniei din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim. Deputatul USR Lucian Stanciu-Viziteu sustine ca liderul.

Daniel Horodniceanu, dupa ce a fost inlocuit din fruntea DIICOT: Totul e politic / Nevasta-mea e mai pornita decat mine (VIDEO)

Daniel Horodniceanu, actualul sef DIICOT, care nu a mai fost propus de catre Tudorel Toader pentru inca un mandat la conducerea institutiei, spune ca propunerea ministrului Justitiei a fost facuta pe criterii po.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )