Libnet.ro
UNICEF

15:00

Daniel Horodniceanu, dupa ce a fost inlocuit din fruntea DIICOT: Totul e politic / Nevasta-mea e mai pornita decat mine (VIDEO)

B1 B1,
Daniel Horodniceanu, dupa ce a fost inlocuit din fruntea DIICOT: Totul e politic / Nevasta-mea e mai pornita decat mine (VIDEO)

Daniel Horodniceanu, actualul sef DIICOT, care nu a mai fost propus de catre Tudorel Toader pentru inca un mandat la conducerea institutiei, spune ca propunerea ministrului Justitiei a fost facuta pe criterii po. continuă pe B1

Daniel Horodniceanu, despre numirea la sefia DIICOT: Sunt curios care au fost criteriile ce au stat la baza deciziei ministrului Justitiei / Ce spune Felix Banila, cel propus pentru aceasta functie

Actualul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, care nu a mai fost propus de catre Tudorel Toader pentru inca un mandat la conducerea structurii, a declarat pentru Mediafax ca este curios care a fost criteriile care au stat la baza deciziei ministrului Justitiei. in schimb, Felix Banila, cel propus de ministrul Justitiei pentru a ocupa functia de procuror-sef DIICOT, a declarat pentru Mediafax ca are experienta, proiectele si intruneste conditiile pentru a ocupa aceasta functie, precizand ca vrea sa realizeze un colectiv inchegat.

Nu-i Daniel Horodniceanu! Cum a ajuns un agricultor sa se dea drept seful DIICOT (VIDEO)

Nu va mai fi in curand seful DIICOT, insa multi vor in continuare sa fie in locul lui! Vorbim despre Daniel Horodniceanu, caruia jurnalistii au incercat in aceasta dimineata sa ii ia o reactie dupa ce.

Daniel Horodniceanu, SCHIMBAT de la sefia DIICOT! Propunerea lui Tudorel Toader este Oliver Felix Banila, procuror la Parchetul Tribunalului Bacau

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a propus in functia de procuror-sef al DIICOT pe Oliver Felix Banila, in defavoarea actualului sef al Directiei, Daniel Horodniceanu, al carui mandat expira pe 19.

Un fost jucator din Premier League a murit la 37 de ani

Un fost fotbalist din Premier League a murit la doar 37 de ani, in urma unui accident rutier. Jlloyd Samuel, fost fundas la Aston Villa si Bolton, jucatorul a evoluat si pentru nationala statului Trinidad.

Seful inspectorilor AIEA a demisionat si a fost inlocuit cu responsabilul de monitorizarea activitatilor nucleare ale Iranului

Seful inspectorilor Agentiei Internationale a Energiei Atomice AIEA) a demisionat vineri, la cateva zile de la retragerea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul.

Protest al angajatilor din Industria de Apararea: Salariile nu au mai fost platite din decembrie 2017

Un protest spontan a izbucnit luni la Fabrica de pulberi de la Fagaras. Angajatii au refuzat sa mai lucreze fiind nemultumiti ca salariile nu au mai fost platite din decembrie 2017. La protest particip.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )