Libnet.ro
UNICEF

23:31

Daniel Funeriu catre Victor Ponta: Legea Educatiei blocheaza accesul plagiatorilor la posturi universitare

Hotnews Hotnews,
Daniel Funeriu catre Victor Ponta: Legea Educatiei blocheaza accesul plagiatorilor la posturi universitare

Consilierul prezidential pentru Educatie, Daniel Funeriu a declarat, sambata, referitor la anuntul premierului Victor Ponta privind modificarea Legii Educatiei pentru a putea promova cadre universitare noi, ca aceasta lege blocheaza in fapt accesul in posturi universitare pentru plagiatori, potrivit Mediafax. Funeriu a declarat si ca premierul ar trebui sa informeze publicul despre faptul ca sute de cercetatori romani de top au refuzat sa vina la Bucuresti la reuniunea bianuala a diasporei stiintifice, in semn de protest fata de plagiatul lui Ponta. continuă pe Hotnews

Funeriu il ataca pe Ponta: Legea Educatiei blocheaza accesul plagiatorilor la posturi ...

Consilierul prezidential pentru Educatie, Daniel Funeriu, a declarat, sambata, referitor la anuntul premierului Victor Ponta privind modificarea Legii Educatiei pentru a putea promova cadre universitare noi, ca aceasta lege blocheaza in fapt accesul in posturi universitare pentru plagiatori. Il informez pe Victor Ponta ca Legea Educatiei permite promovarea cadrelor didactice de calitate, dupa proceduri transprente. Legea educatiei blocheaza accesul plagiatorior, impostorilor si celor .

Victor Ponta: Legea educatiei ar putea fi SCHIMBATA pana la sfarsitul anului.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, intrucat are prevederi aberante, care impiedica promovarea unor noi cadre didactice, potrivit Mediafax. Victor Ponta a afirmat, dupa ce a participat la discutii cu reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures, unde a venit insotit de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca .

Funeriu, atac la Ponta: Legea Educatiei blocheaza accesul in posturi universitare pentru plagiatori

Consilierul prezidential pentru Educatie, Daniel Funeriu, l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta. Referitor la anuntul lui Ponta potrivit caruia legea Educatiei trebuie modificata pentru a putea promova cadre universitare, Funeriu spune ca, legea in vigoare blocheaza, in fapt, accesul in posturi universitare pentru plagiatori.

Premierul Victor Ponta: Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la finele acestui an

Dupa discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, premierul Victor Ponta a spus ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, intrucat are prevederi aberante, care impiedica.

Funeriu catre Ponta: Legea Educatiei blocheaza accesul plagiatorilor la posturile universitare

Consilierul prezidential pentru Educatie, Daniel Funeriu a declrat, sambata, referitor la dorinta premierului Victor Ponta de a schimba Legea Educatiei pe motvi ca blocheaza accesul la posturile universitare,.

Ponta: Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, intrucat are prevederi aberante, care impiedica promovarea unor noi cadre didactice.

Ponta: Legea educatiei ar putea fi schimbata din nou, pana la sfarsitul anului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, deoarece are prevederi.

Ponta: Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, deoarece are prevederi aberante, care impiedica promovarea unor noi cadre didactice.

Victor Ponta despre privatizarea Oltchim: Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic

Premierul Victor Ponta crede ca participantii la licitatia pentru privatizarea Oltchim vor genera un spectacol. Pot sa anticipez ca va fi un spectacol, avand in vedere participantii, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Pe de alta parte, premierul nu doreste ca si Guvernul sa fie parte din acest spectacol. Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic, a precizat Ponta. Acesta i-a cerut ministrului economiei, Daniel Chitoiu, sa fie direct implicat in privatizarea care va urma. In sedinta de miercuri, Guvernul va discuta si un memorandum privind situatia sociala de la Oltchim.

Victor Ponta: Clasa pregatitoare in cadrul scolii reprezinta o prostie

Premierul Victor Ponta considera ca trecerea clasei pregatitoare la scoala reprezinta o prostie. Harababura si dezastrul generat cu clasa pregatitoare reprezinta o harababura si o prostie, a declarat Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta i-a cerut ministrului educatiei, Ecaterina Andronescu, sa pregateasca pentru anul viitor un mod de scolarizare care sa aiba grija de copii si de parinti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )