Libnet.ro
UNICEF

14:15

Daniel Funeriu, mesaj pentru Margareta, Custodele Coroanei: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin

Antena3 Antena3,
Daniel Funeriu, mesaj pentru Margareta, Custodele Coroanei: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, o critica pe Margareta, Custodele Coroanei Romane, reprosandu-i ca nu a facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata. continuă pe Antena3

Daniel Funeriu, mesaj pentru Principesa Margareta: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata frumusetile

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, o critica pe Principesa Margareta, reprosandu-i ca nu a facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata frumusetile si ii recomanda ca,inainte sa aiba grija romanilor,sa-i plateasca in mod corect pe oamenii care lucreaza acolo pentru Casa Regala.

VIDEO Margareta, Custodele Coroanei, declaratie catre tara dupa moartea Regelui Mihai: Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei. Cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu, voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporul r

Margareta, Custodele Coroanei romane, noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a facut marti seara o declaratie catre tara, in urma mortii Regelui Mihai. Margareta a afirmat ca regele a fost o parte din fibra statului roman, iar intelepciunea lui a asigurat continuitatea identitatii noastre, in momente de grava abatere de la mersul firesc al tarii. Ea mai spune ca de acum incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei si ca va continua sa serveasca interesele fundamentale ale poporul roman, cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui sau.

Casa Regala, mesaj de ultima ora. Custodele Coroanei, Margareta: imi inchin viata si munca natiunii noastre

Custodele Coroanei, Margareta, afirma, intr-un comunicat catre tara, ca, dupace a fost chemataa fi urmasa bunului Rege Mihai, care i-a lasat ca.

Funeriu, catre Principesa Margareta: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata frumusetile

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, i-a reprosat Principesei Margareta ca nu a facut nimic pentru Savarsin, desi i-a exploatat frumusetile, si i-a recomandat ca, inainte sa poarte de.

LIVE TEXT Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara la ora 19.00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara de la ora 19. 00, dupa cum a anuntat Secretariatul Regal, marti, in urma mortii Regelui Mihai.

Regele Mihai a murit / Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19,00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19, anunta Secretariatul Regal, intr-un comunicat postat pe site-ul familiaregala. ro.

Imagini emotionante cu doua dintre fiicele Regelui Mihai. Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, si Principesa Maria au depus o coroana la resedinta din Elvetia - VIDEO

Imagini emotionante au fost filmate in exclusivitate de Antena 3 cu doua dintre fiicele Regelui Mihai, Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, si Principesa Maria. Altetele Sale au depus o.

Scrisoare emotionanta a presedintelui Iohannis catre Custodele Coroanei Romane

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare fiicei Regelui Mihai, Margareta, dupa ce Majestatea Sa a decedat. Alteta Voastra Regala, Am primit, cu inima indurerata, vestea trecerii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )