Libnet.ro
UNICEF

06:00

Regele Mihai a murit / Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19,00

Hotnews Hotnews,
 Regele Mihai a murit / Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19,00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19, anunta Secretariatul Regal, intr-un comunicat postat pe site-ul familiaregala. ro. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara la ora 19.00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara de la ora 19. 00, dupa cum a anuntat Secretariatul Regal, marti, in urma mortii Regelui Mihai.

VIDEO Margareta, Custodele Coroanei, declaratie catre tara dupa moartea Regelui Mihai: Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei. Cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu, voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporul r

Margareta, Custodele Coroanei romane, noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a facut marti seara o declaratie catre tara, in urma mortii Regelui Mihai. Margareta a afirmat ca regele a fost o parte din fibra statului roman, iar intelepciunea lui a asigurat continuitatea identitatii noastre, in momente de grava abatere de la mersul firesc al tarii. Ea mai spune ca de acum incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei si ca va continua sa serveasca interesele fundamentale ale poporul roman, cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui sau.

Regele Mihai murit. Surse: Discutiile despre proiectul de lege privind statutul juridic al Casei Regale, reluate saptamana viitoare

Regele Mihai I a murit marti, la 96 de ani, la resedinta sa din Elvetia, potrivit unui anunt al Casei Regale. Tot marti, in Comisia juridica a Senatului s-a discutat proiectul de lege care reglement.

Regele Mihai a murit. Principesa Margareta devine Regina. Ce titlu va avea Radu Duda

Principesa Margareta devine, odata cu moartea Regelui Mihai, Regina Margareta, dupa cum este stabilit in Statul Casei Regale, modificat la mijlocul anilor 2000. De asemenea, aceasta va ramane si sef al Casei Regale.

Marele mister ramas dupa ce Regele Mihai a murit: de ce l-a exclus din linia de succesiune la tron pe Principele Nicolae, singurul sau nepot

Excluderea din Linia de Succesiune a Principelui Nicolae a fost ultima mare decizie luata de Regele Mihai. Anuntul din 2015 a surprins pe toata lumea, dat fiind ca Nicolae era singurul nepot. Excluderea lui Nicolae a impartit adeptii monarhiei in doua tabere. Anul acesta, Principesa Margareta a adaugat paie pe foc si i-a interzis lui Nicolae sa vina la capataiul Regelui bolnav, amplificand suspiciunile ca in spatele excluderii au stat interesele familiei Principesa Margareta - Principele Radu.

INFOGRAFIC Regele Mihai a murit. Cine sunt succesorii sai?

Succesoarea la Sefia Casei Regale, dupa moartea Regelui Mihai, este Alteta Sa Regala Margareta, conform Ordinii de Succesiune ce a fost determinata prin Normele Organice ale Casei Regale. Aceleasi Norme au determinat si titlurile Membrilor Casei Regale si au stabilit, in acelasi timp, ca sotii si copiii Altetelor lor Regale Principesele nu detin titluri personale. Cine sunt acestia?.

Regele Mihai a murit. Cum a redevenit cetatean roman

Regele Mihai a murit. El este ultimul monarh din zona Europei de Est si ultimul rege pe care l-a avut Romania. Acesta s-a nascut pe 25 octombrie 1921 la Sinaia. Decesul regelui Mihai vine dupa o lunga perioada in care a fost bolnav. Pe lista de boli cu care a avut de-a face regele Mihai [].

Regele Mihai a murit. Unde si cand va fi inmormantat Regele Mihai

Regele Mihai a murit. Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde va fi inmormantat Regele Mihai, este situata la doar o suta de metri manastirea Curtea de Arges. Edificiul a fost inaltat din 2009, pornind de la o initiativa a Familiei Regale, sprijinita de Arhiepiscopia Argesului si Muscelului. Surse din cadrul Arhiepiscopiei ne-au declarat ca inmormantarea Regelui nu va fi mai devreme de o saptamana.

Regele Mihai a murit. Ce-ar fi fost daca in 1990 Regele ar fi venit la putere in tara noastra

Regele Mihai a murit marti, 5 decembrie, la varsta de 96 de ani. in anul 1926 Mihai, in varsta de cinci ani, este proclamat Principe Mostenitor.

Regele Mihai a murit. Confesiunea tulburatoare a suveranului: Gandesc in limba romana, Biblia o citesc in romana. Cum sa uit limba poporului meu?

Regele Mihai a murit. in interviul-fluviu acordat in februarie 1992 publicistului Mircea Ciobanu, in cartea Convorbiri cu Mihai I al Romaniei aparuta la Editura Humanitas), Regele Mihai facea o marturisire tulburatoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )