Libnet.ro
UNICEF

09:45

Daniel Ghita l-a dat in judecata pe Benny Adegbuyi. Daune morale de zeci de mii de euro

B1 B1,
Daniel Ghita l-a dat in judecata pe Benny Adegbuyi. Daune morale de zeci de mii de euro

Luptatorul Daniel Ghita, proaspat parlamentar din partea PSD, a lansat in ultimii 2 ani atacuri furibinde la adresa altor kickboxeri romani, precum Catalin Morosanu, Raul Catinas si Benny Adegbuyi. Nici. continuă pe B1

De ce nu s-a dat meciul Benny Adegbuyi - Badr Hari pe posturile romanesti: Avem explicatia oficiala

Fanii kickboxing-ului din tara au fost de-a dreptul revoltati ca n-au putut urmari la televizor un duel care s-a incheiat cu o victorie istorica pentru cel poreclit Mister Gentleman.

Digisport: I-ai demonstrat si lui Daniel Ghita ca esti unul dintre cei mai buni luptatori? Ce a raspuns, razand, Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi a revenit, duminica seara, in tara, dupa ce l-a facut KO pe Badr Hari la gala Glory 76. Luptatorul roman a declarat ca nu a avut niciun complex in fata legendei din kickboxul mondial si a dezvaluit ca marocanul a fost arogant dupa meci.

Daniel Ghita il distruge pe Benny Adegbuyi: Nu-l voi respecta niciodata!

Fostul mare kickboxer, acum in varsta de 39 de ani, n-a fost deloc impresionat de spectaculoasa victorie obtinuta de romanul cu origini nigeriene, la Rotterdam.

DigiSport Omul din umbra responsabil pentru triumful lui Benny Adegbuyi in fata lui Badr Hari

Benny Adegbuyi 35 de ani) a reusit aseara sa-l invinga prin KO tehnic in runda a treia pe Badr Hari 36 de ani), in cadrul Galei Glory din Rotterdam, iar victoria de rasunet ii aduce romanului din Aiud consacrarea totala in kick-boxing-ul mondial. Digisport. ro va spune cine este antrenorul lui Benny Adegbuyi.

Benny Adegbuyi reactie la rece despre lupta cu Badr Hari si viitoarele provocari

Revenit in tara dupa legendara lupta cu marocano-olandezul Badr Hari, o legenda vie a K1-ului mondial, romanul Benjamin Benny Adegbuyi a sustinut o conferinta de presa in care a povestit cum a trait meciul din Glory 76, o gala pe care onlinesport. ro a acoperit-o in integralitate sambata seara.

Benny Adegbuyi, prima reactie la revenirea in Romania dupa Glory 76

Luptatorul roman de K1 Benny Adegbuyi a revenit in tara dupa victoria rasunatoare obtinuta in fata lui Badr Hari la Glory 76 din Rotterdam.

Benny Adegbuyi l-a facut KO pe legendarul Badr Hari in Gala Glory 76

Benny Adegbuyi a scris istorie pentru Romania in Glory, invingandu-l prin KO pe Badr Hari in repriza a treia, in cadrul Galey Glory 76. Romanul a trecut prin momente dificile in repriza secunda, fiind doborat cu o lovitura de stanga, cu aproximativ un minut inainte de finalul rundei.

VIDEO Benny Adegbuyi a obtinut victoria carierei Romanul l-a invins prin KO tehnic pe Badr Hari

Benny Adegbuyi a scris istorie pentru Romania in Glory, invingandu-l prin KO tehnic pe Badr Hari in repriza a treia, in cadrul Galei Glory 76. Romanul a trecut prin momente dificile in repriza secunda, fiind doborat cu o lovitura de stanga, cu aproximativ un minut inainte de finalul rundei.

Romania se mandreste cu Benny Adegbuyi: De ce victoria sa cu Badr Hari e una colosala

Benny Adegbuyi 35 de ani) a intrat de azi in legenda kickboxului mondial, iar in 2021 va lupta cu centura pe masa.

Benny Adegbuyi, prima reactie dupa ce l-a facut KO pe Badr Hari

Cel mai bine cotat luptator roman de kickboxing al momentul este fara doar si poate Benny Adegbuyi. Acesta a devenit challenger obligatoriu pentru centura mondiala a greilor in promotia Glory, dupa ce l-a invins prin KO pe legendarul marocan Badr Hari.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )