Libnet.ro
UNICEF

10:31

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1: Magazinele alimentare sunt bine aprovizionate. Faceti provizii pentru o saptamana. Se va gasi mancare!

B1 B1,
Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1: Magazinele alimentare sunt bine aprovizionate. Faceti provizii pentru o saptamana. Se va gasi mancare!

Primarul Sectorului1, Daniel Tudorache, face apel la cetateni sa nu ia cu asalt magazinele alimentare, in contextul decretarii starii de urgenta din cauza coronavirusului. Tudorache a declarat, luni, la. continuă pe B1

Daniel Tudorache: Primaria Sectorului 1 achizitioneaza teste pentru coronavirus. impreuna cu medicii de la Centrul Caraiman, testam persoanele din autoizolare, in a 13-a si a-14 zi

Primaria Sectorului 1 colaboreaza indeaproape cu Directia de Sanatate Publica DSP) si centrul Caraiman pentru a limita raspandirea cat mai mult coronavirusului. Edilul Daniel Tudorache a declarat,.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache: Tin legatura cu medicii tot timpul. Am o salvare la fiecare centru de carantina. Dezinfectam scari, lifturi, parcuri

Primarul Sectorului , Daniel Tudorache, a precizat, luni, intr-o interventie la Gandul Live ca exista o ambulanta la fiecare centru de carantina, astfel ca oricand sa poata fi utilizata in cazul in care un.

Primarul Sectorului 1, despre raspandirea coronavirusului: Hotelurile, puse la dispozitia celor aflati in carantina

Primarul Sectorului1, Daniel Tudorache, a declarat, luni, la Gandul Live ca, in contextul extinderii coronavirusului, mai multe hoteluri ar putea fi transformate in centre de carantina pentru romanii suspectati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )