Libnet.ro
UNICEF

11:15

Daniela Crudu nu este singura vedeta batuta de iubit. Ce chinuri au indurat Bianca Dragusanu si Andreea Spataru

Playtech Playtech,
Daniela Crudu nu este singura vedeta batuta de iubit. Ce chinuri au indurat Bianca Dragusanu si Andreea Spataru

De la amor la violenta a fost doar un pas, iar Daniela Crudu nu a fost singura vedeta batuta de iubit. Artista Alexandra Stan, dar si foste asistente TV precum Bianca Dragusanu, Andreea Spataru si Madalina Pamfile au primit astfel de tratamente de la partenerii de viata. Au fost arse cu tigara, trase de par . continuă pe Playtech

Daniela Crudu, BATUTA CRUNT de iubit! Vedeta a ajuns la Urgente. E SOCANT, abia acum S-A AFLAT ADEVARUL (VIDEO)

Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubit. Dupa o bataie crunta, vedeta a ajuns, duminica dimineata, la Urgente, informeaza B1 TV. Incidentul a avut loc duminica dimineata. Daniela Crudu a fost lovi.

SOC! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost COMPLET DESFIGURATA (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei.

HORROR! Daniela Crudu RUPE TACEREA dupa ce a fost DESFIGURATA iN BATAIE de iubit: Daca nu fugeam, MA OMORA! Nu mai vad, am OCHII PLINI DE SANGE (GALERIE FOTO)

Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta cu brutalitate de iubit a socat intreaga tara. Chiar daca nu se stie oficial motivul pentru care fosta asistenta a lui Capatos a fost victima violentei domestice,.

INFORMATII-SOC: S-A AFLAT DE CE Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de IUBITUL EI! ASTA E PREA DE TOT!

Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubit, duminica dimineata. GALERIE FOTO NECENZURATA) Vedeta a ajuns de urgenta.

Daniela Crudu, batuta de iubitul ei si transportata de urgenta la spital

Daniela Crudu a ajuns de urgenta, in aceasta dimineata, la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce a fost batuta de iubitul ei. Totul s-a intamplat la ora 05. 30, iar vedeta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul Politiei.

INCENDIAR! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost DESFIGURATA si a ajuns DE URGENTA LA SPITAL! (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei. Vedeta a ajuns la urgente duminica dimineata, unde se pare ca a fost operata de urgenta, relateaza Spynews. ro.

INCREDIBIL ASA CEVA! CRUDUTA a fost ARSA cu TIGARA pe fata CLIPELE de COSMAR pentru Daniela nu s-au oprit aici! (GALERIE FOTO)

Drama prin care a trecut Daniela Crudu este nemarginita. Pentru focoasa bruneta, actuala poveste tumultoasa de dragoste, incheiata cu un atac de furie si violenta din partea barbatului, nu este prima.

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea .

Daniela Crudu a sunat la 112 pentru a reclama ca este batuta de iubit. Ea ar fi fost dusa la spital cu nasul spart si traumatism cranio-facial

Daniela Crudu a sunat la 112, duminica la 5. 30 dimineata, pentru a reclama ca iubitul ei o bate. Politistii, ajunsi la fata locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar Crudu a fost dusa la spital pentru ingrijiri, transmite Mediafax. 41 Animatoarea TV a fost audiata de politisti si a anuntat ca nu va formula plangere impotriva iubitului ei. intre timp, a fost emis un ordin de protectie provizoriu.

Daniela Crudu, batuta de iubit, luata la misto de romanii misogini

Daniela Crudu a ajus ieri la spital dupa ce a fost batuta de iubitul ei de origine croata. Socanta a fost intamplarea in sine, dar si mesajele misogine ale multor romani. Iata aici mai multe detalii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )