Libnet.ro
UNICEF

23:45

Daniela Crudu iubeste din nou. Barbatul celebru cu care a fost in vacanta

B1 B1,
Daniela Crudu iubeste din nou. Barbatul celebru cu care a fost in vacanta

Fosta asistenta TV, Daniela Crudu, a fost surprinsa pe un yacht de lux, in vacanta, alaturi de un alt barbat decatmulatrul plin de muschi, cu care a fost la mare la inceputul lunii. continuă pe B1

Daniela Crudu are un nou iubit. Barbatul celebru cu care a fost in vacanta

Daca la inceputul lunii iulie va povesteam ca fosta vedeta de la Atena 1, Daniela Crudu fusese surprinsa la mare cu fostul concurent de la Burlacita, Suhaib Meshan, un mulatrul plin de muschi, acum se pare ca a schimbatgarnitura si a plecat din nou la mare, dar cu altcineva. Gabi Badalau, cea mai nouaachizitie Daca .

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat loveste din nou. A fost prins drogat la volan

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat celebru a fost prins drogat la volan. Este vorba despre fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, pe nume Carmin Mihai Ionescu. Ce baiat celebru a fost prins drogat la volan Acesta a fost prins drogat la volan, in dimineata zilei de duminica, 9 august, in .

Anna Lesko a dat cartile pe fata. De ce s-a despartit, de fapt, de barbatul cu care are un copil

Anna Lesko, in varsta de 41 de ani, este jurat la emisiunea Falsez pentru tine, de la Pro Tv. Extrem de discreta in ce priveste viata personala, Anna Lesko a vorbit despre relatia cu tatal copilului ei, dar si despre asteptarile pe care le are la nivel sentimental. Anna Lesko vorbeste deschis Anna Lesko este .

Firicel din Las Fierbinti castiga din nou in instanta. A doua veste uriasa dupa ce a luat 500.000 de euro la inceputul anului

Pe la jumatatea lunii iunie va aduceam la cunostinta faptul ca unul din actorii sitcom-ului Las Fierbinti era implicat intr-un scandal urias. Acum aflam ca, actorul Cuzin Toma a reusit ca dupa patru ani sa-si faca dreptate in instanta. Jumatate de milion de euro intra in buzunarul lui Firicel Totul a plecat de la decizia .

Alegeri Belarus: Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale a opozitiei a fost arestata din nou

Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata, asa cum s-a mai intamplat si joi, informeaza AFP, citata de Agerpres. Maria Moroz a fost arestata sambata, a declarat pentru AFP Anna Krasulina, purtatoarea de cuvant a Svetlanei Tihanovskaia, contracandidata presedintelui Aleksandr Lukasenko, aflat de 26 de ani la putere. in Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )