Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniela Crudu, cu mana in ghips. Noi detalii despre starea vedetei dupa bataia cumplita (FOTO)

B1 B1,
Daniela Crudu, cu mana in ghips. Noi detalii despre starea vedetei dupa bataia cumplita (FOTO)

Intr-o noua aparitie a Danielei Crudu, la o saptamana de la bataia cumplita primita de la iubitul gelos, fanii au putut observa ca vedeta are mana in ghips. Fara niciun fel de retinere, Daniela C. continuă pe B1

Noi detalii despre divortul Andreei Balan. George Burcea a renuntat la verigheta

Noi zvonuri despre un posibil divort intre Andreea Balan si George Burcea au aparut in randul fanilor, asta desi in lumea mondena cei doi sunt cunoscuti pentru faptul ca formeaza una dintre cele mai fr.

Noi detalii despre tragedia provocata de Mario Iorgulescu: Pedala de acceleratie era apasata la maximum

Procurorii care ancheteaza tragedia provocata de Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, au oferit noi detalii despre cumplitul accident de pe 8 septembrie 2019.

Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor, imediat dupa ce a fost batuta. Cristi Brancu arunca bomba

Ce le-a spus Daniela Crudu, fosta asistenta a lui Capatos, imediat dupa ce a fost batuta de iubitul croat. Prezentatorul TV Cristi Brancu a venit cu detalii, intr-o inregistrare video postata pe YouTube. Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor dupa ce a fost batuta? Daniela Crudu a sunat la serviciul de urgente 112 pe 9 .

Daniela Crudu s-a impacat cu iubitul croat care a bagat-o in spital. Dovada clara ca vedeta Antena 1 inca nu s-a invatat minte

Scandalul dintre Daniela Crudu si Sego Dubravko este departe de a se fi terminat. Conform surselorImpact. ro,iubitul croat o vrea inapoi, insa Daniela Crudu i-a pus o conditie clara. Despre ce este vorba. Daniela Crudu s-a impacat cu iubitul croat care a bagat-o in spital Iubitul croat alDanielei Cruduvrea cu orice pret sa fie iertat de .

Daniela Crudu, prima fotografie dupa ce a fost desfigurata de iubit! Ce a postat bruneta pe Internet

Daniela Crudu si-a redeschis pagina de Instagram, la o saptamana dupa ce iubitul ei croat a bagat-o in spital. in urma loviturilor incasate, vedeta a ajuns in stare grava pe mana medicilor si a suferit o fractura de piramida nazala, dar si mai multe vantai la nivelul fetei.

Prima fotografie postata de Daniela Crudu pe internet, dupa ce a fost batuta. Ce se vede in imagine

Daniela Crudu se pare ca a trecut peste cumpana din viata ei, care a fost intalnirea cu iubitul sau croat, si merge mai departe cu pofta de viata pe care o stim cu totii ca o are. Chiar daca saptamana trecuta vedeta mergea plina de sange la un spital din Capitala, dupa ce fusese calcata .

DANIELA CRUDU isi doreste un BEBELUS! Ce calitati trebuie sa aiba BARBATUL care va fi TATAL COPILULUI ei

Daniela Crudu a trecut prin momente cumplite weekendul trecut, atunci cand iubitul croat a facut o schena de gelozie care a bagat-o pe bruneta in spital.

Daniela Crudu iese la atac dupa ce a fost criticata pentru bataia primita: Mars

Dupa ce a fost criticata pentru bataia cumplita pe care a primit-o de la iubitul croat in urma cu o saptamana, Daniela Crudu a iesit in spatiul public cu replici acide. Fosta asistenta tv care a fost.

Daniela Crudu a publicat PRIMA IMAGINE cu EA dupa ce a fost BATUTA CRUNT de iubit! Cum arata acum, NU o mai recunosti (FOTO)

A trecut o saptamana de la scandalul in care Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubitul ei croat. Fosta asistenta TV a ajuns la urgente in urma agresiunii. Timp de o saptamana, vedeta si-a inchis.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )