Libnet.ro
UNICEF

07:45

Daniela Crudu, prima fotografie dupa ce a fost desfigurata de iubit! Ce a postat bruneta pe Internet

Antena3 Antena3,
Daniela Crudu, prima fotografie dupa ce a fost desfigurata de iubit! Ce a postat bruneta pe Internet

Daniela Crudu si-a redeschis pagina de Instagram, la o saptamana dupa ce iubitul ei croat a bagat-o in spital. in urma loviturilor incasate, vedeta a ajuns in stare grava pe mana medicilor si a suferit o fractura de piramida nazala, dar si mai multe vantai la nivelul fetei. continuă pe Antena3

Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor, imediat dupa ce a fost batuta. Cristi Brancu arunca bomba

Ce le-a spus Daniela Crudu, fosta asistenta a lui Capatos, imediat dupa ce a fost batuta de iubitul croat. Prezentatorul TV Cristi Brancu a venit cu detalii, intr-o inregistrare video postata pe YouTube. Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor dupa ce a fost batuta? Daniela Crudu a sunat la serviciul de urgente 112 pe 9 .

Prima fotografie postata de Daniela Crudu pe internet, dupa ce a fost batuta. Ce se vede in imagine

Daniela Crudu se pare ca a trecut peste cumpana din viata ei, care a fost intalnirea cu iubitul sau croat, si merge mai departe cu pofta de viata pe care o stim cu totii ca o are. Chiar daca saptamana trecuta vedeta mergea plina de sange la un spital din Capitala, dupa ce fusese calcata .

Daniela Crudu a publicat PRIMA IMAGINE cu EA dupa ce a fost BATUTA CRUNT de iubit! Cum arata acum, NU o mai recunosti (FOTO)

A trecut o saptamana de la scandalul in care Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubitul ei croat. Fosta asistenta TV a ajuns la urgente in urma agresiunii. Timp de o saptamana, vedeta si-a inchis.

A DAT BUZNA PESTE EA iN SPITAL! Daniela Crudu, ATACATA de IUBITUL BATAUS in fata medicilor! De data asta, bruneta N-A AVUT SCAPARE

Clipe de panica pentru Daniela Crudu, dupa ce a scapat cu viata din mainileiubitului croat.

Virgil Iantu, reactie dura dupa ce Daniela Crudu a fost batuta. O fata cu o exprimare publica indoielnica

In primele trei luni de la intrarea in vigoare a legii, anul trecut, politistii au luat masuri urgente de protectie pentru mai bine de 1. 300 de victime ale violentei domestice. Aceste ordine provizorii sunt valabile cinci zile, iar pentru a fi prelungite pana la sase luni, victimele trebuie sa se adreseze instantei. in aceeasi perioada, .

Impact.ro: Croatul o vrea inapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o conditie. Ce i-a cerut acum lui Sego Dubravko

Scandalul dintre Daniela Crudu si Sego Dubravko este departe de a se fi terminat. Conform surselor Impact. ro, iubitul croat o vrea inapoi, insa Daniela Crudu i-a pus o conditie clara. Despre ce este vorba. Croatul o vrea inapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o conditie Iubitul croat al Danielei Crudu vrea cu orice pret sa .

DANIELA CRUDU isi doreste un BEBELUS! Ce calitati trebuie sa aiba BARBATUL care va fi TATAL COPILULUI ei

Daniela Crudu a trecut prin momente cumplite weekendul trecut, atunci cand iubitul croat a facut o schena de gelozie care a bagat-o pe bruneta in spital.

MOTIVUL pentru care Daniela CRUDU nu depunde plangere. Cat a PLATIT IUBITUL CROAT pentru iMPACARE. DECLARATII INEDITE!

Daniela Crudu nu va depunde plangere impotriva agresorului croat. Vedeta a decis sa nu isi tarasca iubitul in instanta, iar pana acum motivul pentru care face acest lucru a starnit o multime de.

iPS Teodosie, prima reactie dupa ce a fost achitat de iCCJ: Stiam ca cele pentru care eram cercetat nu exista ceea ce s-a dovedit si in final

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul Teodosie, a declarat ca a crezut in Dumnezeu si in justitie, precum si ca stia ca faptele pentru care era cercetat nu exista ceea ce s-a dovedit si in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )