Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dansez pentru tine, lider de audienta. Roata norocului si iComedy, pe locurile urmatoare

Adevărul Adevărul,
Dansez pentru tine, lider de audienta. Roata norocului si iComedy, pe locurile urmatoare

Show-ul de la Pro TV si-a dovedit suprematia in al doilea episod, fiind urmarit, la nivel national, de 1. 000 de persoane, in medie, pe minut. Posturile Kanal D si Antena 1, unde Mihai Bendeac si Liviu Varciu au fost protagonisti, au urmat in clasamentul audientelor. continuă pe Adevărul

Ce spune Wilmark despre eliminarea din echipa Dansez pentru tine

La aproape o saptamana dupa ce a fost eliminat din echipa emisiunii Dansez pentru tine, Willmark a ales ca prin intermediul paginii sale de Facebook, sa dea un comunicat pentru a explica cele intamplate.

Iulia Vantur i-a stricat seara Iuliei Albu cu rochia de 4 kg

Rochia neagra de 4 kg cu broderie aurie pe care Iulia Vantur a purtat-o aseara la Dansez pentru tine nu a dat-o deloc pe spate pe Iulia Albu. Ea sustine ca vestimentatia este un plagiat, semanand cu o creatie Pucci.

Sorin (ex-Akcent), adio de la Dansez pentru tine!

Sorin Brotnei a parasit aseara competitia visurilor de la Pro TV. Dup ace era sa o scape in cap pe partenera lui de dans, artistul a primit mai putine voturi salvatoare din partea publicului, echipa salvata de la duel fiind cea condusa de Ruby. Saptamana viitoare vom asista la o confruntare intre doi fotbalisti, Giani Kirita si Nana Falemi.

VIDEO Dima Trofim, moldoveanul din LaLa Band, a cucerit juratii de la Dansez pentru tine

Participantul moldovean de la Dansez pentru tine, Dima Trofim, a dansat alaturi de partenera sa Iulia un dans inspirat din filmele Bollywood, reusind sa-l impresioneze chiar si pe Mihai Petre.

Dansez pentru tine: Ruby a ramas in competitie, juriul a acordat primul 10, iar fotbalistii au ajuns la duel

Cea de-a doua emisiune Dansez pentru tine a fost si ultima pentru echipa formata din Sorin Brotnei si Alexandra Ciobanu, care, in urma duelului, au parasit competitia. Saptamana viitoare este randul echipelor Falemi Nana - Emanuela Mitrea si Giani Kirita - Dana Matei sa se lupte in pasi de dans pentru a demonstra ca merita sa ramana in ring.

Wilmark despre inlocuirea sa la Dansez pentru tine: Nu inteleg de ce au ales ultima zi sa ma anunte

Prima surpriza a noii editii Dansez pentru tine a fost inlocuirea lui Wilmark cu sotia lui Mihai Petre, Elwira Petre. Ieri, columbianul a ales sa-si faca publica propria versiune asupra celor intamplate, pe pagina personala de Facebook.

Wilmark, despre inlocuirea sa la Dansez pentru tine: Nu inteleg de ce au ales ultima zi sa ma anunte

Prima surpriza a noii editii Dansez pentru tine a fost inlocuirea lui Wilmark cu sotia lui Mihai Petre, Elwira Petre. Ieri, columbianul a ales sa-si faca publica propria versiune asupra celor intamplate, pe pagina personala de Facebook.

FOTO in voga la Dansez pentru tine:tinute extravagante si bijuterii de zeci de mii de euro

Pe langa stiluri de dans in premiera, cea de-a doua editie a show-ului Dansez pentru tine, transmisa vineri, de la 20. 30, la Pro TV, va aduce in ringul visurilor tinute extravagante si bijuterii foarte scumpe.

Antonia intra in ringul viselor de la Dansez pentru tine pentru un caz umanitar

Antonia, una dintre cele mai in voga artiste ale momentului, deschide seria vedetelor care pasesc in ringul viselor de la Dansez pentru tine, unde danseaza pentru un caz umanitar.

Sorin Brotnei si Ruby se vor duela, de la 20:30, in ringul viselor de la Dansez pentru tine

In aceasta seara, pentru Alexandra Popovici, partenera lui Sorin Brotnei, sau Alexandru Ciobanu, cel care danseaza alaturi de Ruby, lupta in pasi de dans va lua sfarsit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )