Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce dar de nunta vor primi printul Harry si Meghan Markle din partea Familiei Regale a Romaniei FOTO

Adevărul Adevărul,
Ce dar de nunta vor primi printul Harry si Meghan Markle din partea Familiei Regale a Romaniei FOTO

Familia Regala a Romaniei nu a fost invitata la nunta printului Harry al Marii Britanii cu actrita Meghan Markle, dar le-a trimis mirilor un cadou de inspiratie romaneasca. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete: Englezii pariaza pe orice e legat de nunta Printului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce palarie va purta Regina; O poveste de dragoste ca in filme! Cine a fost marea iubire a regizorului Lucian Pintilie; Tania Popa este castigato

Ce roluri importante vor avea Printesa Charlotte si Printul George la nunta regala Mai sunt doar trei zile pana la nunta printului Harry cu Meghan Markle, iar in ciuda scandalului in care este implicat tatal lui. Ana-Maria Barnoschi: Merg la sala ca sa ma ingras Vedeta de la Kanal D ne-a vorbit cu sinceritate despre interventiile la care a recurs, alimentele pe care le-a exclus din dieta ei de viata, chiar daca nu a.

Cum arata masina construita cu ocazia nuntii Printul Harry cu Meghan Markle - VIDEO

Printul Harry si Meghan Markle isi vor uni destinele pe 19 mai. in cinstea evenimentului, MINI lanseaza o masina regala, editie speciala. Masina va fi donata Asociatiei Copiilor infectati cu.

Experti in genealogie: Meghan Markle este descendenta unui rege britanic

O echipa de experti au realizat arborele genealogic al viitoarei sotii a printului Harry si au descoperit ca Meghan Markle este descendenta unui rege britanic si a lui Jane Seymour, una dintre sotiile regelui.

Nunta regala. Care va fi titlul nobiliar primit de Meghan Markle dupa nunta cu printul Harry

Nunta anului, intre printul Harry si actrita Meghan Markle a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor. incepand de sambata actrita Meghan Meghan va purta titlul de Altet.

Tatal lui Meghan Markle nu va participa la nunta ei cu printul Harry. Fosta actrita cere ntelegere si respect

Tatal lui Meghan Markle, Thomas Markle, a declarat pentru tabloidul TMZ luni ca nu va participa la nunta fostei actrite cu printul Harry, scrie CNN, citat de News. ro.

Nunta regala 2018. Meghan Markle a vorbit despre tatal sau. Anuntul facut cu doua zile inaintea marelui eveniment

Meghan Markle anunta oficial ca tatal sau nu va participa sambata la nunta sa cu printul Harry si nu o va conduce la altar. intr-o declaratie publica, viitoarea sotie a printului Harry a.

De ce nu va participa tatal lui Meghan Markle la Nunta Regala

Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle, a anuntat ca nu va participa la nunta fiicei sale cu printul Harry, de pe 19 mai. Motivele sunt problemele sale de sanatate, dar si scandalul iscat din cauza fotografiilor tip paparazzi aranjate.

Nunta Regala 2018. Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar

Printul Harry se casatoreste cu americanca Meghan Markle sambata, 19 mai, la Capela Sfantul George a Palatului Windsor. Acesta este cel mai asteptat eveniment al anului. Aproape jumatate din populatia.

Cum a decurs operatia cardiovasculara suferita de tatal lui Meghan Markle

Operatia pe cord suportata de tatal lui Meghan Markle, care il va impiedica sa asiste la nunta fiicei sale cu printul Harry, ce va avea loc in acest weekend, s-a incheiat cu succes, a anuntat miercuri seara TM.

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle poate aduce economiei Marii Britanii un castig FABULOS

Mai sunt doar cateva zile pana la nunta Printului Harry cu Meghan Markle, la care vor lua parte 600 de invitati. Nunta anului, asa cum este numit evenimentul de presa internationala, va ajuta economia Marii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )