Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu va participa tatal lui Meghan Markle la Nunta Regala

ADPM ADPM,
De ce nu va participa tatal lui Meghan Markle la Nunta Regala

Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle, a anuntat ca nu va participa la nunta fiicei sale cu printul Harry, de pe 19 mai. Motivele sunt problemele sale de sanatate, dar si scandalul iscat din cauza fotografiilor tip paparazzi aranjate. continuă pe ADPM

Tatal lui Meghan Markle nu va participa la nunta ei cu printul Harry. Fosta actrita cere ntelegere si respect

Tatal lui Meghan Markle, Thomas Markle, a declarat pentru tabloidul TMZ luni ca nu va participa la nunta fostei actrite cu printul Harry, scrie CNN, citat de News. ro.

Tatal lui Meghan Markle, dezvaluire neasteptata. De ce nu va participa la nunta fiicei sale cu Printul Harry

Schimbare de ultima ora in scenariul nuntii regale asteptate cu nerabdare in Marea Britanie si in intreaga lume. Tatal lui Meghan Markleanunta ca nu-si va conduce fiica la altar, cum era prevazut,.

Tatal lui Meghan Markle nu va veni la nunta fiicei lui. Tensiunile sunt mari

Anunt neasteptat cu cateva zile inainte de nunta printului Harry cu Meghan Markle. Thomas Markle le-a transmis jurnalistilor ca nu va participa la eveniment pentru ca are probleme de sanatate, dupa.

Adevaratul motiv pentru care tatal lui Meghan Markle nu mai vine la nunta

Emotii mari inaintea nuntii dintre Meghan Markle si printul Harry. Dupa ce a anuntat ca nu-si va conduce fiica la altar, tatal miresei s-a razgandit si a declarat ca va veni, totusi, la ceremonie. Doar.

Motivele pentru care tatal lui Meghan Markle nu va participa la nunta regala

Tatal lui Meghan Markle, Thomas Markle, a declarat ca nu va participa la nunta regala si ca nu-si va conduce fiica la altar in urma controversei despre fotografiile sale realizate de paparazzi, relateaza TMZ.

Drama pentru viitoarea sotie a Printului Harry, inainte de nunta. Tatal lui Meghan Markle a facut infarct

Meghan Markle, in varsta de 36 de ani,si printul Harry, in varsta de 33 de ani, si-a anuntat logodna in luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor casatori sambata, pe domeniul castelului.

Nunta regala. Care va fi titlul nobiliar primit de Meghan Markle dupa nunta cu printul Harry

Nunta anului, intre printul Harry si actrita Meghan Markle a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor. incepand de sambata actrita Meghan Meghan va purta titlul de Altet.

Ce roluri importante vor avea Printesa Charlotte si Printul George la nunta regala. Reprezentantii de la Kensington au facut marele anunt

Mai sunt doar trei zile pana la nunta printului Harry cu Meghan Markle, iar in ciuda scandalului in care este implicat tatal lui Meghan si a faptului ca nu stim cine o va conduce pe mireasa la altar, casa regala britanica a anuntat ce roluri au printul George si printesa Charlotte in ziua cea mare.

Nunta regala. Cum va profita presa de pe urma nuntii lui Meghan Markle cu printul Harry

Cand Printul Harry si actrita americana Meghan Markle isi vor pune pirostriile pe 19 mai, acestia vor fi in direct pe retelele de stiri din intreaga lume si vor fi toate copertile plastifiate ale.

Meghan Markle se va machia singura pentru nunta regala?

In timp ce toti jurnalistii au fost ocupati sa urmareasca make-up artistii renumiti, pentru a obtine indiciii referitor la cine o va machia pe Meghan Markle, nimeni nu s-a gandit ca ea va dori sa se aranjeze singura in ziua nuntii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )