Libnet.ro
UNICEF

11:30

Darius Valcov, audiat din nou la DNA: Vom consulta dosarul

B1 B1,
Darius Valcov, audiat din nou la DNA: Vom consulta dosarul

UPDATE: Valcov a declarat ca va studia dosarul impreuna cu avocatul sau si ca, ulterior, va da mai multe detalii. impreuna cu avocatul meu am cerut sa studiem dosarul. in momentul in care il vom vedea, va. continuă pe B1

Darius Valcov, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Ministrul demisionar al Finantelor Darius Valcov s-a prezentat, joi, la DNA, pentru audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de.

Darius Valcov, audiat la DNA

Ministrul demisionar al Finantelor, Darius Valcov, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri, informeaza B1 Tv.

Darius Valcov a venit la DNA pentru audieri

Ministrul demisionar al Finantelor Publice, Darius Valcov, a sosit, in urma cu putin timp, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, ca sa fie audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Valcov a venit la audieri dupa sedinta de Guvern in care au fost discutate proiectul Codului fiscal si cel al Codului de procedura fiscala.

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov i-a inaintat, duminica, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Finantelor, pentru acest post nefiind inca nominalizat un inlocuitor.

Ministrul demisionar al Finantelor, Darius Valcov, la DNA

Darius Valcov, ministrul demisionar al Finantelor, s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori. Valcov a fost pus, saptamana trecuta, sub urmarire penala.

Subiectiv: DNA vrea arestarea lui Darius Valcov

DNA cere aviz de la Senat pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in.

DNA il vrea pe Darius Valcov dupa gratii

Ministrul demisionar al Finantelor, Darius Valcov, s-ar putea alatura curand cohortei de ministri din spatele gratiilor. DNA a facut mutarea, iar Senatul urmeaza sa decida saptamana viitoare.

DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov. Fostul ministru, acuzat ca ar fi primit 2 milioane de euro mita

DNA cere aviz de la Senat pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in.

Victor Ponta aproba demisia lui Darius Valcov, dupa ce DNA a cerut arestarea ministrului Finantelor

UPDATE - Victor Ponta a anuntat pe Twitter ca aproba demisia lui Darius Valcov si ca ii va face o noua propunere presedintelui Iohannis pentru Ministerul Finantelor Publice. Avand in vedere noua cerere a DNA.

DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov

DNA cere aviz de la Senat pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )