Libnet.ro
UNICEF

22:45

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, din nou in fata magistratilor

B1 B1,
Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, din nou in fata magistratilor

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a ajuns miercuri, din nou in fata magistratilor, informeaza Stiripesurse. ro. Valcov este judecat in doua dosare de coruptie. Amintim ca in luna. continuă pe B1

Scenariu exploziv in razboiul Iohannis - PSD. Ce i se pregateste premierului Viorica Dancila

In contextul tensiunilor momentului dintre presedintele Klaus Iohannis, pe de o parte, si liderul PSD, Liviu Dragnea, impreuna cu premierul Viorica Dancila, pe de alta parte, deputatul PNL Ovidiu Raetchi ii.

MINCIUNILE premierului: Viorica Dancila se lauda cu investitii care au redus somajul si da exemplul unei fabrici care NU EXISTA

Premierul Viorica Dancila incearca sa prezinte o imagine extrem de pozitiva a economiei romanesti insa datele concrete o contrazic. Sefa Guvernului a lansat in spatiul public informatii false in.

Darius Vlcov le-ar fi prezentat sefilor administratorilor de pensii private un draft care prevede contributii zero la pilonul II si i-ar fi amenintat cu ridicarea licentelor daca se afla - surse

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, i-ar fi chemat la Palatul Victoria pe sefii celor sapte administratori de pensii private, carora le-a prezentat un draft de proiect in care se stipuleaza contributii zero la Pilonul II de pensii, scrie Cotidianul. ro, fara a preciza cand a avut loc intalnirea. Cei sapte administratori ar fi fost amenintati cu ridicarea licentei de functionare daca draftul respectiv ajunge in spatiul public, mai scrie publicatia. Surse din industrie au confirmat pentru HotNews. ro ca Darius Valcov le-a prezentat in luna martie la Guvern un scenariu potrivit caruia pilonul II de pensii sa devina optional si niciun ban sa nu mai fie virat in acest sistem, de la 1 iulie 2018, dar ca intanirea a fost solicitata de administratorii fondurilor de pensii. UPDATE 18:41) Comunicat oficial al APAPR: in ultimele luni, Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a participat la mai multe discutii cu oficiali din sectorul public, inclusiv cu dl. consilier de stat Darius Valcov, despre necesitatea si importanta sistemului de pensii administrate privat pentru viitorii pensionari si pentru economia Romaniei in ansamblu. APAPR nu a primit pana in acest moment niciun document oficial care sa prezinte planuri concrete ale Guvernului privind Pilonul II de pensii private.

Darius Vcov le-ar fi prezentat sefilor administratorilor de pensii private un draft care prevede contributii zero la pilonul II si i-ar fi amenintat cu ridicarea licentelor daca se afla - surse

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, i-ar fi chemat la Palatul Victoria pe sefii celor sapte administratori de pensii private, carora le-a prezentat un draft de proiect in care se stipuleaza contributii zero la Pilonul II de pensii, scrie Cotidianul. ro, fara a preciza cand a avut loc intalnirea. Cei sapte administratori ar fi fost amenintati cu ridicarea licentei de functionare daca draftul respectiv ajunge in spatiul public, mai scrie publicatia. Surse din industrie au confirmat pentru HotNews. ro ca Darius Valcov le-a prezentat in luna martie la Guvern un scenariu potrivit caruia pilonul II de pensii sa devina optional si niciun ban sa nu mai fie virat in acest sistem, de la 1 iulie 2018, dar ca intanirea a fost solicitata de administratorii fondurilor de pensii.

Cotidianul.ro: Darius Vcov le-ar fi prezentat sefilor administratorilor de pensii private un draft care prevede contributii zero la pilonul II si i-ar fi amenintat daca se afla/APAPR: 'Nu comentam'

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, i-ar fi chemat la Palatul Victoria pe sefii celor sapte administratori de pensii private, carora le-a prezentat un draft de proiect in care se stipuleaza contributii zero la Pilonul II de pensii, scrie Cotidianul. ro, fara a preciza cand a avut loc intalnirea. Cei sapte administratori ar fi fost amenintati cu ridicarea licentei de functionare daca draftul respectiv ajunge in spatiul public, mai scrie publicatia. Contactati de HotNews. ro, oficialii Asociatiei administratorilor de pensii private APAPR), nu au dorit sa comenteze.

Premierul Viorica Dancila se ntlneste cu reprezentanti ai sindicatelor din Sanatate

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni, marti, la ora 10,00, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai sindicatelor din Sanatate, conform Agerpres. La intalnire vor participa si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, potrivit programului premierului Viorica Dancila.

Cu cat scad pensiile: Statul roman baga adanc mana in buzunarul a peste 7 milioane de pensionari

Scandalul legat de Pilonul II de pensii continua. Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila si autorul principal al programului de guvernare al PSD, s-a intalnit la Palatul Victoria cu sefii celor.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila nu va demisiona. Nu putem sa schimbam premierul de cate ori este nemultumit presedintele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca premierul Viorica Dancila nu va demisiona. Doamna prim-ministru Dancila nu poate demisiona pentru ca il deranjeaza pe presedintele Iohannis intr-un.

Viorica Dancila: Actiunile Romaniei la nivel european, indreptate catre sustinerea unei Uniuni Europene consolidate

Actiunile Romaniei la nivel european au fost intotdeauna si vor ramane in continuare indreptate catre sustinerea unei Uniuni Europene consolidate, afirma premierul Viorica Dancila, miercuri, in mesajul transmis de Ziua Europei.

Viorica Dancila se intalneste cu reprezentantii sindicatelor din sanatate

Viorica Dancila se intalneste astazi, la ora 10. 00, la Guvern, cu reprezentantii sindicatelor din sanatate. De asemenea, la discutii vor participa si ministrii Sanatatii, Muncii si Finantelor Publice, scrie Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )