Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liviu Dragnea: Viorica Dancila nu va demisiona. Nu putem sa schimbam premierul de cate ori este nemultumit presedintele

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Viorica Dancila nu va demisiona. Nu putem sa schimbam premierul de cate ori este nemultumit presedintele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca premierul Viorica Dancila nu va demisiona. Doamna prim-ministru Dancila nu poate demisiona pentru ca il deranjeaza pe presedintele Iohannis intr-un. continuă pe Antena3

LOVITURA pentru ISARESCU dupa discutiile cu LIVIU DRAGNEA! CHEMAT sa dea explicatii

Dupa discutiile dintre conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR), Liviu Dragnea si Viorica Dancila, din biroul presedintelui Camerei Deputatilor, senatorul Florin Citu, cere ca Vanzca Centarla sa vina.

Dragnea si Dancila au DECIS: Se schimba DATA la care se vor plati pensiile

PSD mai da o lovitura pensionarilor. Liviu Dragnea, Viorica Dancila, Lia Olguta Vasilescu si ai lor au decis schimbarea datei la care este virata pensia. Astfel, conducerea PSd a decis ca toate pensiile sa.

Liviu Dragnea, despre mitingul pentru sustinerea familiei: Deocamdata nu putem stabili datele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre marele miting al PSD, pentru sustinerea familiei traditionale. Trebuie sa asteptam sa promulge presedintele legea referendumului. Deocamdata.

MINCIUNILE premierului: Viorica Dancila se lauda cu investitii care au redus somajul si da exemplul unei fabrici care NU EXISTA

Premierul Viorica Dancila incearca sa prezinte o imagine extrem de pozitiva a economiei romanesti insa datele concrete o contrazic. Sefa Guvernului a lansat in spatiul public informatii false in.

Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Ce face presedintele de o perioada de timp poate intalni elementele unui atac la siguranta nationala

Liviu Dragnea a venit cu replica luni seara dupa ce, intr-o declaratie de presa, presedintele Klaus Iohannis a cerut pentru a doua oara demisia premierului Dancila si a creat politica economica si fiscala a .

Viorica Dancila la Romanii au talent? Ce se intampla cu celebra emisiune de la PRO TV!

Andi Moisescu a ironizat-o pe Viorica Dancila in timpul uneia dintre emisiunile Romanii au talent. La un moment dat, in timpul show-ului, juratul l-a intrebat pe Smiley daca rade sau vorbeste in.

Noul pariu facut de Liviu Dragnea cu Bogdan Lungu. Ce trebuie sa faca taximetristul daca pierde din nou

Internautul care pierdut pariul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la sediul central al PSD din Soseaua Kiseleff, cu o lada cu bere. Galateanul a incheiat un nou pariu cu Liviu Dragnea - actual.

Liviu Dragnea a facut un nou pariu cu Bogdan Lungu. Care este miza?

Bogdan Lungu, barbatul care a pierdut pariul in fata liderului PSD Liviu Dragnea, s-a prezentat la sediul partidului din Kiseleff pentru a-si onora promisiunea. Acesta i-a dus o naveta de bere lui Dragnea, dar a facut si o declaratie care nu-i va.

Liviu Dragnea face gratar la PSD, ca asa a promis pe Facebook

Asa cum a promis acum cateva zile, Liviu Dragnea a incins gratarul in curtea sediului PSD din Bucuresti, unde lumea pare ca se distreaza. Acum cateva zile, Liviu Dragnea s-a gandit ca n-ar fi rau sa socializeze cu fanii care ii urmaresc profilul de Facebook. Multi politicieni au oameni care se ocupa de conturile de [].

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a contestat la CCR legea pentru sustinerea crescatorilor de porci

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce a fost intrebat de sesizarea la CCR a lui Klaus Iohannis a legii care sustinea crescatorii de porci din Romania. O fi vegetarian, a reactionat Liviu Drg.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )