Libnet.ro
UNICEF

01:05

DARREN CAHILL, anunt surpriza despre relatia cu SIMONA HALEP: il face fericit in fiecare dimineata

B1 B1,
DARREN CAHILL, anunt surpriza despre relatia cu SIMONA HALEP: il face fericit in fiecare dimineata

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a avut doar cuvinte de lauda pentru romanca. El a precizat ca Simona ii face zilele mai frumoase. Simt ca am avut un loc de munca de vis in ultimii trei ani datorita. continuă pe B1

OLGUTA VASILESCU, anunt surpriza despre PENSIONARE: Femeile, la aceeasi varsta cu barbatii

Schimbari majore privind varsta de pensionare in Romania! Potrivit unui proiect de ordonanta, femeile vor putea cere sa iasa la pensie la aceeasi varsta cu barbatii. Aceasta propunere are loc in.

Darren Cahill: Simt ca am avut un loc de munca de vis n ultimii trei ani datorita persoanei cu care lucrez. Simona Halep este o profesionista desavrsita

Sezonul 2018 a luat sfarsit pentru Simona Halep, liderul mondial ratand prezenta la Turneul Campioanelor din cauza herniei de disc de care sufera. Aflat in vacanta, Darren Cahill a vorbit pentru WTA Insider despre cum s-au vazut ultimele sezoane, antrenorul australian fiind de parere ca are un loc de munca de vis, iar asta datorita Simonei Halep.

VIDEO Simona Halep a facut public videoclipul realizat de Darren Cahill pentru ea

Simona Halep a dat publicitatii, vineri, un videoclip realizat de Darren Cahill pentru ea. Imaginile sunt din timpul meciurilor oficiale, dar si de la antrenamente. in plus, materialul contine sfaturi si afirmatii motivationale.

Halep a postat un video clip epic: Cele mai importante discursuri motivationale cu care a fost incurajata de Darren Cahill

Simona Halep s-a schimbat radical in bine, atat ca sportiva de elita, cat si ca om sub comanda lui Darren Cahill. Acum constanteanca a oferit o mostra a modului in care australianul a influentat cariera ei.

Halep a postat un videoclip epic: Cele mai importante discursuri motivationale cu care a fost incurajata de Darren Cahill

Simona Halep s-a schimbat radical in bine, atat ca sportiva de elita, cat si ca om sub comanda lui Darren Cahill. Acum constanteanca a oferit o mostra a modului in care australianul a influentat cariera ei.

Cine e, de fapt, tnarul milionar alaturi de care s-a pozat Simona Halep n masina

Simona Halep a postat, sambata seara, o poza pe Instagram in care apare alaturi de un barbat. Nu este vorba despre un iubit insa, asa cum aparusera deja speculatii pe internet, ci de unul dintre verii sai, Iotis Pufleanu.

WTA: Simona Halep, saptamna 53 n postura de lider mondial

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 53 in postura de lider mondial, jucatoarea noastra avand un avans de 1. 046 de puncte fata de Angelique Kerber, urmatoarea clasata. Romania are sase sportive in TOP 100 WTA: Halep, Buzarnescu, Begu, Bogdan, Niculescu si Cirstea.

Simona Halep a primit titlul de ambasador al universitatii pe care a absolvit-o: Aici am crescut si ma gandesc sa ma reintorc

Numarul 1 WTP la tenis feminin, Simona Halep, a obtinut un nou titlu, de data aceasta in afara terenului de tenis. Universitatea a carei studenta a fost i-a decernat, in premiera, o distinctie.

Simona Halep, premiata la Universitatea Ovidius din Constanta. Ce distinctie a primit cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep a fost in aceasta dimineata la Universitatea Ovidius din Constanta, unde a primit o distinctie importanta.

Simona Halep va primi titlul de Doctor Honoris Causa in semn de recunoastere a valorilor Romaniei

Universitatea de Vest din Timisoara va acorda titlul de Doctor Honoris Causa sportivei numarul 1 mondial in tenis, Simona Halep, pentru recunoasterea valorilor Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )