Libnet.ro
UNICEF

07:00

Halep a postat un videoclip epic: Cele mai importante discursuri motivationale cu care a fost incurajata de Darren Cahill

Adevărul Adevărul,
Halep a postat un videoclip epic: Cele mai importante discursuri motivationale cu care a fost incurajata de Darren Cahill

Simona Halep s-a schimbat radical in bine, atat ca sportiva de elita, cat si ca om sub comanda lui Darren Cahill. Acum constanteanca a oferit o mostra a modului in care australianul a influentat cariera ei. continuă pe Adevărul

Halep a postat un video clip epic: Cele mai importante discursuri motivationale cu care a fost incurajata de Darren Cahill

Simona Halep s-a schimbat radical in bine, atat ca sportiva de elita, cat si ca om sub comanda lui Darren Cahill. Acum constanteanca a oferit o mostra a modului in care australianul a influentat cariera ei.

Comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romne: Infractiunile care ridica cele mai mari probleme sunt cele unice

Inteligenta unei persoane modeste intelectual, dar aflata intr-o situatie de risc vital sau de a-si pierde libertatea, nu trebuie subestimata, iar infractiunile cele mai problematice sunt cele unice, spune intr-un interviu comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romane, noteaza Mediafax.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte la centrale termice

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

Meseria de sofer de TIR este, fara indoiala, una dintre cele mai fascinante meserii din lume. Si una dintre cele mai grele. Zeci de mii de kilometri parcursi anual, drumuri grele, asteptari lungi, foarte multa.

Fotografii nemaivazute cu Jackie Kennedy la 16 ani: cum arata in copilarie una dintre cele mai iubite prime-doamne ale Americii FOTO

Fotografii neamivazute cu Jacqueline Kennedy au fost facute publice la o licitatie. Imaginile o prezinta la 16 ani pe cea care avea sa devina una dintre cele mai iubite si controversate prime doamne ale Americii.

HOROSCOP. Cele mai ciudate lucruri despre nativii fiecarei zodii. Nu ai cum sa nu te regasesti

Fiecare dintre noi are o latura ciudata, care uneori este data chiar de catre astre. Iata care sunt cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie: HOROSCOP. Berbec: Se sperie de orice.

Flight Refund: A crescut numarul incidentelor de zbor. Care sunt cursele aeriene cele mai afectate

Cresterea numarului de zboruri comerciale aduce cu sine si cresterea numarului de incidente. O analiza efectuata de Flight Refund arata care sunt rutele cele mai afectate din punct de vedere al numarului de incidente.

Cele mai poluate orase din Europa. Ce pozitii ocupa orasele Romaniei in clasament?

Cele mai poluate orase din Europa sunt in Macedonia, Italia si Romania. Chiar daca la nivel mondial se incheie pacturi pentru protectia mediului si reducerea nivelului de poluare, calitatea aerului din marile capitale europene lasa in continuare de.

4 luni, 3 saptamani si 2 zile, de Cristian Mungiu, in top 100 cele mai bune filme intr-o limba straina, realizat de BBC. Care este filmul care a ocupat primul loc

Filmul lui Cristian Mungiu, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile a fost inclus intr-un top realizat de BBC care include 100 cele mai bune filme din intreaga lume, in alta limba decat engleza. De realizarea clasamentului s-au ocupat 209 critici, din 43 de tari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )